10 Yil

10 yıldır motordan uzaktım.artık gözüm teneşiri,g.t.m seleyi arar oldu.Bende 2 gün önce eski bir 96 model SUZUKI GS 500-E aldım şimdi kendimi yeniden alıştırıyorum. 64 doğumluyum 16 yıllık evliyim 9 ve 14 yaşlarında iki dünya tatlısı kızım ve harika bir eşim var mesleğim endüstriyel elektronik ve makina 98 senesinde İZMİR'den BURSA'ya yerleştim.Ufak çapta ticaret ve üretimle uğraşıyorum. 20 yıllık A-2,15 yıllık B sınıfı ehliyete sahibim.Yaklaşık 200.000 km motor tecrübem var.79 larda Tercüman gazetesinin verdiği 125 lik Hondalara bindim,mobilete,pejoya,javaya.ogara,cezeye,650 hondaya,katanaya,zzr1100e,FJ1200e,en sonunda 90 da evlenince aldığım MZ ile eşimle beraber büyük kızım dünyaya gelene kadar 2.5 senede 86.000 Km gezdik.Artık çocuklar büyüdü eşimle gezmek hakkımızdır değilmi? sizler ne dersiniz?

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
baba hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle:cat:
maşallah döktürmüğşün yaa,aramızda sizin gibileri görmek çok güzel bişey.:rendeer:
bu arada motoru kaça aldığını sorucam.şu sıralarda aklımdan geçen bi makinede:cherry:

ooo abijim bu kadar tecrubelı ve yaşlıları almıyoruz :p şaka tabiki ilk başta hoşgeldin sonada tabiki hakkın geç bile kalmıssın abi ya :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin
Çok motor, yol, yıl görmüşsün. Tavsiyelerine ihtiyacımız olacak

GS 500 benimde hoşuma giden bir motor. Bende motoru kaça aldığınızı ve hoşunuza gidip gitmediğini sorucaktım

çok takdir ettim abicim seni,aramıza hoşgeldin,önünde saygıyla eğiliyorum:thumleft:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

saygıyla önünüzde eğilmekten başka birşey kalmıyor biz süt çocuklarına ::biggrinn

Hoşgeldin:rendeer:
teneşiri meneşiri duymamış olayım benim gibi birçok konuda sana fark atacaklar var.:p

vlad1462' Alıntı:
baba hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle:cat:
maşallah döktürmüğşün yaa,aramızda sizin gibileri görmek çok güzel bişey.:rendeer:
bu arada motoru kaça aldığını sorucam.şu sıralarda aklımdan geçen bi makinede:cherry:
3000 ytl'ye aldım

kaldera' Alıntı:
haydaaa ne teneşiri yaw tam kıvamına gelmiş teneşir diyo:queen:
40 ından sonra azan için derler ya.

trenox' Alıntı:
hayırlı olsun. gezin tabi tam korumalı olarak:)
Tabi ki sandıktan çıkardık eski meşinleri,yalnız dar gelecek bayağı bir göbeklenmişim.kaskların camları da değişsin istiyor. nolan N34 PRO ve UVEX.zamanında deli para idi bunlar bulunmuyorlardı da.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi hoşgeldin senin için hayat şimdi başlıyor yeni motor ve kral bir ortam motosiklet.net :queen:

Ehil'e saygıdan başka bişey denmez.Yeni motor hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Abisi aramıza hoşgeldin:rendeer:
Artık gezilerde bize dedekorkut larla maceralarını anlatırsım:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar