Bursa-Konya-Ninja 250r

Arkadaşlar, bayramda aile ziyareti için konyaya gidicez ailecek (3 kişi). Ben motorla gitmek istiyorum fakat birturlu ikna edemedim özelliklede babamı. Olmaz diyor surekli.. İkna edebilmem için bir fikri olan varmı :queen:

Çaresizlik insana böyle konularda açtırıyor ya... :farao:

Sırtımda ağırlık bile olmayacak çanta vb, yorulma sorun değil, motor zaten yeterli (ve dik oturuşlu...)
Benzinde sorun deil yanımda olucaklar sonuçta :p
Yoluda biliyorum her sene 2 kere gitmekten...

Ben sorun göremiyorum ama kesinlikle tamam demiyor babam...

Neyden korkuyor olabilir? Çaktırmadan o noktalara karşı savunma cumleleri kurarım içi rahatlar belki :mrgreen:

benim hem babam hem annem motor almamı istemiyo nedeni ise kaza yaparmışım düşermişim bilmem noolurmuş tehlikeliymiş falan :pr: bence senin ailende bunlardan çekinip senin motorla gitmene izin vermiyo abicim:)

benim hem babam hem annem motor almamı istemiyo nedeni ise kaza yaparmışım düşermişim bilmem noolurmuş tehlikeliymiş falan :pr: bence senin ailende bunlardan çekinip senin motorla gitmene izin vermiyo abicim:)

Ben 2 kere kazada yaptım onemli olan tam koruma binmek sukurler olsunki ustumde deri tulum var hep, 2 kazadanda sıyrıkla kurtuldum...

Bence zaten almak istemiyorlardı birlikte sürmeye gönülleri el vermiyor... Ya önumde duserse falan diye dusunuyor olabilir yada... Onlarada yazık... Ama kafaya koydum :queen:

Motorla gelmeme izin vermiyorsanız ben gelmiyorum siz gidin de. :cherry:

Olur gelme derlersede onlar gittikten 20 dakka sonra felan arkalarından çık motorla tam gaz geç yanlarından :queen:

daha neyden korkacakkı robokop gibi giyiniyorsun ıste en basta almıcaktın bu kadar koruımma konyaya gıdıyorum dıye alıcaktın yollardı :p

Olur gelme derlersede onlar gittikten 20 dakka sonra felan arkalarından çık motorla tam gaz geç yanlarından :queen:

ben böyle şeylere karışıyım nedenmi çok kısa özetli bi ata sözğ var gönülsüz s...... sakat çocuk doğar.

ailesinin gönlü yoksa motorla gitmesine gitmesin

Son düzenleme:
eminim sana bişey olur diye istemiyorlardır yada gideriz gittigimizde yerde artislik yapar motorla falan :p:p

eger onlar senin motorla gitmeni istemiyorsa gitme bence de

abi yine söylüyorum bence git motoru almışın fıstık gibi..kullanmııcan mı hiç uzun yolda:cat: motorla gitmezsem köprüden atlarım falan de:p

::xtongue:::xtongue:::xtongue:şimdiden bunu düşün me ya bayram da hava yağmurlu olursa::xtongue:::xtongue:::xtongue:

walla bende de senin babanın bi model serti war :D daha biras önce kawga ettik motor alcam almıcam muabbetine...
sonuç: ii be naparsanız yapın bana sormayın bişi dedi bende tawır yaptım :D
neyse motoru çekince altıma bi kaç kere gezdiririm sonra o da sewer :D

asm

Araba ile giderken nedense motorlu arkadaşlara üzülüyorum bazen. (hava,yol şartlarına göre)

Motorcu olduğumuzdan olmalı bu.

Onlarda rahat gitseler,salak salak çukurlarla uğraşmasalar,ıslak yollarda kaymaktan endişe etmeseler,soğuktan üşümeseler diyorum. O yönlü bir üzülme benimki.

Anne ve babanın evlada bakışı daha farklıdır tabi.

Babamlar araba ile seyrederken bende yanlarından motor ile gidiyorsam varacağımız yere ulaştığımızda bana -çoğu zaman-dediği şudur "sat şunu bir araba al" :)

Anne,baba şefkati farklı tabi.

Şayet motorla gitmeni istemiyorlarsa motorla gitme bence. Daha sonra ayrıca kendin gidersin.

Standart kız tribi, abi ne gerek var trip atmana ikna et yok ama olur mu kızların doğasında varböle bisey.:mrgreen: Ama ezgicim bisey söyleyeyim erkekler yapınca kimse yemiyor. :pr: ne kız arkadasın ne de ailen... Ama arkadasım ne olursa olsun sen ailenin sözunu dinle ikna olmuyorlarsa o sekılde yola cıkma, ben 22 yasındayım 4 yıl unv. ıstanbulda yalnız yasadım anneme ne zaman bıseyler uydurup kafama gore takılsam ozellıkle araba ve motor konusunda basıma mutlaka bı iş geldi bence ikna et o sekılde cık yola gıdeceğin mesafede az bir yol değil yanı en ii sekılde 4 saat falan

Son düzenleme:
Bu kadar erkenci değildir her halde :) . "Croner" nerdesin bak millet burada seferberlik ilan etti :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar