bursa karacabey den çanakkale çan'a moto team festivaline 16 mayıs 2010

bu yıl 3.sü yapılan pilav gününe 3. kez gitmek niyetindeydim ve kısmet oldu gidebildim ve yine beklentimden çok güzel bir gezi oldu yine yeni arkadaşlar tanıdım peki burada paylaşmak için niye bukadar bekledim ? çünkü fotoğraf yüklemeyi bilmiyordum:)

işte fotolarım

Uploaded with ImageShack.us
yola çıkmadan önceki km saatim

ilk fotoğraf molam

yolda tekrar duruyorum yanımda bu köpek beliriyor niyetini çözene kadar biraz çekiniyorum ama niyeti arkaşlık etmekmiş bana burada beraber zincirimi yağladık:)

vee çanakkale il sınırı devam ediyorum

burası sinekçi köyü yağmur atıştırınca mecburi bir mola daha veriyorum http://img708
.imageshack.us/img708/565/grnt079o.jpg

yağmur hızlanınca durakta durmak zorunda kalıyorum burada yarım saat kadar bekliyorum acıkıyorum haliyle

gözlerim yiyecek bişeyler ararken

yolun karşısında kendimi çok şanslı hissetmemi sağlayacak bişey görüyorum, bir börekçi

çan'a festival alanına yani memleketime yaklaşıyorum artık

veee festival alanı murat abinin kle 500üne atlayıp poz veriyorum

benim kibar ramzeyimin yanına bu koca alet geliyor sahibi bir ıron butt

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------

bursa enduro da geldi bunlar pek havalıydılar:)

xt 660 tenere süper bişi

böyle taşlanasılarda vardı( şaka tabi) adam biniyodu

insana" neden" dedirten bmw r 1200 gs adventure

buda son fotoğrafım ilk fotoğraftakinden biraz farklı:) ben güzel bir hafta sonu geçirdim buna sebep olan mototeam ailesine teşekkürler sorunsuz ve sağ salim beni evime getiren ramzeyimede zaman ayıran arkadaşlara teşekkürler

çok güzel benimde niyetim böyle bir gezi ilk başta bursa ondan sonra abant özendim valla teşekkür ederiz

Hocam hayırlı yolculuklar, gideceğiniz yere sağ sağlim varmışsınız, güzel bir gezi olmuş, Biga' dan Çan' a geçtiniz değilmi şehir merkezine uğramadınız..Bu arada Biga ile Çan arası çok güzel yeşilliktir..:queen: darısı benim ve gidemeyenlerin başına :d

Hocam hayırlı yolculuklar, gideceğiniz yere sağ sağlim varmışsınız, güzel bir gezi olmuş, Biga' dan Çan' a geçtiniz değilmi şehir merkezine uğramadınız..Bu arada Biga ile Çan arası çok güzel yeşilliktir..:queen: darısı benim ve gidemeyenlerin başına :d

sağolasın bigaya uğramadım çan biga arası o mevsimde çok güzel oluyor yol da ayrı güzel tabi insanda daha fazla yatma hissi uyandırıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar