- Konu Yazar
MT ailesi herkese selamlar saygılar,
Birçoğunuzun yaptığı gibi güneşi gören bizler İstanbuldan hareketli Bursaya doğru bir yol alalım dedik. Benim ilk orta mesafeli yolculuğum olacağı için hevesle bekliyordum
Pazar gününü değerlendirmek istedik.
18/03/12 GV250 İznik/Bursa turu
Katılanlar:
Slayerr-Rıdvan
Gencotr-Murat
Wallaby-Armağan
Twisted-Emre
iş yoğunlunluğu ve diğer sebeplerden katılamayan arkadaşlara sesleniyorum bu resimleri görüp bir sonraki geziye gelmek için gerekli izinleri ayarlamaya şimdiden başlayın heheh
Gidiş Rotamız :
Dönüş rotası (hava karardığı ve hafiften soğuk başladığı için dolaşarak değil ana yoldan döndük
Aramızdan birileri sabah kalkamadığı için yola biraz geç çıktık. Bakırköyde buluşma noktasına ilk gelen ben oldum
Emreyi aradığımda Rıdvanın daha yataktan yeni kalktığını öğrendik
P.S Evet rıdvan ben bu konuyu daha çok gündeme getiririm hheheh
Bayramoğlu Mcdonalds tan aramıza Murat katıldı kışa bir tanışmanın ardından yola koyulduk
Ufak bir enerji takvisesinden sonra ver elini eskihisar
Feribotun ardından, İznik sapağını geçtikten hemen sonra "acaba İznik'e gitsekmi düşüncesi bizi sardı. Sonuç ortada geri dönüp İznik e saptık
Sonraki durağımız İznik göl kenarı:mrgreen:
Çaylarımızı yudumarken profosyonel fotoğrafçımız Rıdvan iş başında
Ver elini Bursa artık iyice karnımız acıkmıştı :cat:
YKM nin otoparkına koup İskendirciyi aramaya başladık:queen:
Geri dönüş hazırlıkları başlasın
Dönüş yolunda hafiften biraz üşüsekte manyak bir kamyon Emre ve beni tambon mesafesi ile takip etkede kazasız belasız evlere vardık.:thumleft:
Bu geziye katılan ve yolculuk yapmaktan büyük keyif yaptığım Murat Emre ve Rıdvana teşekkürlerimi bir borç bilirim
:bounce:
ee haftaya nereye gidiyoruz??
:bestmt::bestmt:
Birçoğunuzun yaptığı gibi güneşi gören bizler İstanbuldan hareketli Bursaya doğru bir yol alalım dedik. Benim ilk orta mesafeli yolculuğum olacağı için hevesle bekliyordum
Pazar gününü değerlendirmek istedik.
18/03/12 GV250 İznik/Bursa turu
Katılanlar:
Slayerr-Rıdvan
Gencotr-Murat
Wallaby-Armağan
Twisted-Emre
iş yoğunlunluğu ve diğer sebeplerden katılamayan arkadaşlara sesleniyorum bu resimleri görüp bir sonraki geziye gelmek için gerekli izinleri ayarlamaya şimdiden başlayın heheh
Gidiş Rotamız :
Dönüş rotası (hava karardığı ve hafiften soğuk başladığı için dolaşarak değil ana yoldan döndük
Aramızdan birileri sabah kalkamadığı için yola biraz geç çıktık. Bakırköyde buluşma noktasına ilk gelen ben oldum
Emreyi aradığımda Rıdvanın daha yataktan yeni kalktığını öğrendik
P.S Evet rıdvan ben bu konuyu daha çok gündeme getiririm hheheh
Bayramoğlu Mcdonalds tan aramıza Murat katıldı kışa bir tanışmanın ardından yola koyulduk
Ufak bir enerji takvisesinden sonra ver elini eskihisar
Feribotun ardından, İznik sapağını geçtikten hemen sonra "acaba İznik'e gitsekmi düşüncesi bizi sardı. Sonuç ortada geri dönüp İznik e saptık
Sonraki durağımız İznik göl kenarı:mrgreen:
Çaylarımızı yudumarken profosyonel fotoğrafçımız Rıdvan iş başında
Ver elini Bursa artık iyice karnımız acıkmıştı :cat:
YKM nin otoparkına koup İskendirciyi aramaya başladık:queen:
Geri dönüş hazırlıkları başlasın
Dönüş yolunda hafiften biraz üşüsekte manyak bir kamyon Emre ve beni tambon mesafesi ile takip etkede kazasız belasız evlere vardık.:thumleft:
Bu geziye katılan ve yolculuk yapmaktan büyük keyif yaptığım Murat Emre ve Rıdvana teşekkürlerimi bir borç bilirim
ee haftaya nereye gidiyoruz??
:bestmt::bestmt:
Son düzenleme: