bursa da toplantı ve tanışma

V&B

bu cumartesi 22 temmuz günü saat 17:00 da temenyeri parkında toplanalım tanışalım bursalı motordaşlarım.( daha uygun biryer talebi olan varsa tartışalım bursa[mt] de).:queen:

anlasılan kimsenin toplanma veya görüşmek istemiyor.saolun koca bursa talebleriniz için ilginiz için.:pr:

Son düzenleme:
ah be, şimdi bursada olmak vardı!!! dostum ben 6 sene yaşadım orada ve hayatımın belki de en güzel yılları geçti bursada. tabi o zaman motor falan yoktu. 43 vardı 45 vardı bir de bursaray-oradan da görükle dolmuşlarıyla gitmek vardı üniversiteye =)
inan üzüldüm bu çağrının cevapsız kalmasına. oysa öyle güzel yerler, yollar var ki bursada gidilecek... keşke orada olabilseydim şimdi. bir iznik yapardık motorla, sonra bir orhangazi, baraj... altıparmakta volta atardık dönüşte. setbaşında yorgunluk çaylarımızı içerdik...
umarım bursalı motorseverler bu yazdıklarımı benim yerime yaşatacak bir organizasyon düzenlerler. ben de buradan bir daha ah! çekerim :)
sevgiler...

V&B

senin gibi katılan arkadaşlar olsa kardeş ama yok kardeşim yok ben dedim öncülük yapayım rezillik oldu neyse ne yapalım böyle olucak demekki.

sen baya özlemişsin bursayı anlaşılan neyse birgün yolun düşerse buralara gel gezelim msn yi al benim konuşuruz gene.byeee

abi ben yeni katıldım ve bu tür toplantılar gerçekleştirmek isityorum yardımcı olursan yaşım 16 motorum motocross bursada degil susurlukta duruyo ama yani buluşmalara gelmeye çalısırım

abi ben yeni katıldım ve bu tür toplantılar gerçekleştirmek isityorum yardımcı olursan yaşım 16 motorum motocross bursada degil susurlukta duruyo ama yani buluşmalara gelmeye çalısırım

2006'da açılmış konuyu hortlatmışsın,keşke yeni konu açsaydın.Gelmek isteyen yazardı zaten yada MT İl Grublarında Bursa Şehri topiğine yazsaydın..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar