Bursa-cumalıkızık köyü-trilye gezisi

okan 1 gündemi yaptın bukladar yolu dustum.eger bir gunde yaptıysan helal olsun o motora ve sana

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline sağlık okan, çok güzel gezi olmuş. Ülkede gezilecek o kadar çok yer varki millet istanbula gezmeye geliyor biz istanbuldan kaçmak istiyoruz, sonumuz hayır olsun...

Eline sağlık okan, çok güzel gezi olmuş. Ülkede gezilecek o kadar çok yer varki millet istanbula gezmeye geliyor biz istanbuldan kaçmak istiyoruz, sonumuz hayır olsun...

sağol tesekkür ederim sinan aynen ya ülkede çok gezilecek yer var heryer birbirinden güzel insanın yerinde durası gelmiyo :D:D

Ben böyle gezilerden sonra fotoğrafların yanında yol ve mekan bilgilerin yanında yakıt ve diğer masraflarda paylaşılsa fena olmaz diye düşünüyorum,şu trilye bu yaz yapacağım günü birlik gezi planlarımın içinde bursaya çok yakın olmama rağmen orta okul yıllarında yaptığım gezinin haricinde gezmiş değilim içini mesela nereden başlanmalı bursada gezmeye nekadar zaman ayırmalı ön hazırlık olarak ne yapılmalı falan çok mu şey istedim yoksa ...

Ben böyle gezilerden sonra fotoğrafların yanında yol ve mekan bilgilerin yanında yakıt ve diğer masraflarda paylaşılsa fena olmaz diye düşünüyorum,şu trilye bu yaz yapacağım günü birlik gezi planlarımın içinde bursaya çok yakın olmama rağmen orta okul yıllarında yaptığım gezinin haricinde gezmiş değilim içini mesela nereden başlanmalı bursada gezmeye nekadar zaman ayırmalı ön hazırlık olarak ne yapılmalı falan çok mu şey istedim yoksa ...

haklısın dostum bundan sonraki gezilerde öyle yapmak lazım daha fazla detay diğer arkadaşlarada bilgi olur valla trilye çok güzel tavsiye ederim bursa da gezilecek çok yer var ne kadar erken varırsan okadar iyi bende kocaeli karamürselden çıkmıştım yola ama zamanım tam yetti:D

usta emeğine sağlık bende bursadan bi motor tutkunuyum bursaya gelirsen burları gezdrimek isterim sana

anladım abi motorların tarifleri uydugu için aynıydı çünkü bende sizsinizdir diye selam verdim mt netteniz hani:D bencede trilyeye gitmelisin süper bi yer çok begenirsin ama cumalıkızık daha bi güzel :D

selam vereni boş bırakmam hacı...ama o kişiler biz değildik muhtemelen...fidyekızık cumalıkızık Bursayı hallaç pamuğu gibin atıcam...:)

cevap biraz gec oldu (yorumunu yeni farkettim)

harika bir gezi olmuş ayrıca fotolarda çok güzel. yazın bizde iki sefer arkadaşımla konyadan alanyaya gezmeye gittik motosikletle tadına doyum olmuyor:cat:

Hey gidi bursa Osmanlının ilk başkenti. bu ilde doğduğum için gurur duyuyorum Bursaya 4 yıldır gitmiyordum 4 ay önce yazın gittim ve İnanın oradaki manevi hava bir başka OSMANLI ADETA BEN BURADAYIM ECDADIN ölmedi diyor Ne Yüce Ne Asil insanlarmışki Hala izlerini Taşıyoruz

selam vereni boş bırakmam hacı...ama o kişiler biz değildik muhtemelen...fidyekızık cumalıkızık Bursayı hallaç pamuğu gibin atıcam...:)

cevap biraz gec oldu (yorumunu yeni farkettim)

olsun abi siz olmasanız bile ben ozaman karsımda siz varsınız gibi düşünerek selam vermiştim:D bencede cumalıkızıga git harika bir yer tasiye ederim..

Harşka görseller

Elinize sağlık gezilen görülen yerler harika ve tarihi eserler muhteşem.Motorunuzu kazasız belasız güzel günlerde kullanınız ve evet motorunuzda bulunan şu yan çantalara inanın koprum.Aklım onlarda kaldı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar