okan 1 gündemi yaptın bukladar yolu dustum.eger bir gunde yaptıysan helal olsun o motora ve sana
okan 1 gündemi yaptın bukladar yolu dustum.eger bir gunde yaptıysan helal olsun o motora ve sana
Eline sağlık okan, çok güzel gezi olmuş. Ülkede gezilecek o kadar çok yer varki millet istanbula gezmeye geliyor biz istanbuldan kaçmak istiyoruz, sonumuz hayır olsun...
Ben böyle gezilerden sonra fotoğrafların yanında yol ve mekan bilgilerin yanında yakıt ve diğer masraflarda paylaşılsa fena olmaz diye düşünüyorum,şu trilye bu yaz yapacağım günü birlik gezi planlarımın içinde bursaya çok yakın olmama rağmen orta okul yıllarında yaptığım gezinin haricinde gezmiş değilim içini mesela nereden başlanmalı bursada gezmeye nekadar zaman ayırmalı ön hazırlık olarak ne yapılmalı falan çok mu şey istedim yoksa ...
anladım abi motorların tarifleri uydugu için aynıydı çünkü bende sizsinizdir diye selam verdim mt netteniz hanibencede trilyeye gitmelisin süper bi yer çok begenirsin ama cumalıkızık daha bi güzel
![]()
selam vereni boş bırakmam hacı...ama o kişiler biz değildik muhtemelen...fidyekızık cumalıkızık Bursayı hallaç pamuğu gibin atıcam...
cevap biraz gec oldu (yorumunu yeni farkettim)