Bursa bajaj yetkili servis rezaleti.

ÖNCELİKLE HEPİNİZE İYİ GÜNLER SERVİSİMİZ HAKKINDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ YORUMLARI OKUDUK İYİ KÖTÜ TEŞEKKÜR EDERİZ. BİZİM BAYİİMİZE İLK GELDİĞİNİZDE YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM EHLİYETİNİZ OLMADIĞI İÇİN TEST'E VEREMEMİŞTİK MOTORU FAKAT BİZİM USTAMIZ SİZİ MOTOR DA ARKASINA ALIP TEST'E ÇIKARMIŞTI VE MOTORLA İLGİLİ BÜTÜN BİLGİLERİ TAM VE DETAYLI OLARAK VERMİŞTİ. SİZDE SERVİSİMİZDE ÇIKARKEN MEMNUN KALIP TEŞEKKÜR ETMİŞTİNİZ. SERVİS İLE İLGİLİ DE HER BAKIMA GELEN MOTORU GARANTİ BELGESİNİ YANINDA İSTİYORUZ ÇÜNKÜ GARANTİDEN HERHANGİ BİR PROBLEM OLUR İSE ZAMAN KAYBI OLMASIN DİYE VE BİZ ONU KAŞELİYORUZ SİSTEME BAKIMLARI İŞLİYORUZ. BİZDEN BAŞKA OLUR DA SERVİS E GİTTİĞİNİZ ZAMAN GARANTİDEN İŞLEM YAPMAK İSTER İSE VE BELGE DE KAŞE OLMAZSA HİÇ BİR İŞLEM YAPAMAZ VE TEKRAR UĞRAŞMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VEYA MOTORUNUZU YARIN ÖBÜR GÜN SATTIĞINIZ ZAMAN GARANTİ BELGESİNDE KM BAKIMI İŞLENMEMİŞ OLURSA BU PROBLEME DÖNÜŞEBİLİYOR. BİR DİĞER KONU İSE , KAZALI ARACIN DOSYALARI AYNI GÜN İÇİNDE AÇILIR ANCAK EKSPER ONAY VERMEDİKÇE BİR TANE CİVATASINI BİLE MALESEF DEĞİŞTİREMİYORUZ KAZALI DOSYALAR DA SÜREÇ BİRAZ UZUN SÜREBİLİYOR. YILLARDIR BU İŞİ YAPIYORUZ VE BİR ÇOK BÜYÜK MARKA İLE ÇALIŞIYORUZ . SERVİSİMİZİN HERHANGİ BİR YANLIŞI MEVCUT İSE TARAFINIZDAN ÖZÜR DİLERİZ..

Bilemiyorum sorununuzda kim hakli yada hatalı ama bir servisin böyle yazması beni çok şasirtti buradan bajaj bursa bayiisine bu ilgisi icin ben tesekkur ediyorum ..

Tgn

Bugün bahsedilen serviste bajaj 200rs test sürüşüne gitmem sebebiyle konuya dahil olmak istedim.
Servis ve satış temsilcisi arkadaşların herhengi bir olumsuz durumuna rastlamadım . Güleryüzlü ve genç arkadaşlar.
Öyleki aynı motoru , kafamın bir konuya takılması sebebiyle 2.kez test sürüşü yapmak istesiğimi söylediğimde en ufak bir negatif davranış göstermediler. Güleryüzle , tekrar deneyebileceğimi belirttiler.
buradan onlara teşekkür ederim tekrar.
Konuyu açan arkadaşta yalan söylemiyordur muhtemelen. Sanırım motoru oradan almadığından bir soğuk davranışla karşılaşmış olabilir .bence her iki tarafta haklı :)))))

Söz konusu bayiden 3-5 sene önce Kanuni Scooter almıştım.
Bana karşı davranışları iyiydi.
Giderken kitapçık garanti belgesi hatta faturası dahil ne varsa poşete atıp gitmiş tim ilgilendiler bakımını yaptılar.

Motosikleti orhangazi den almıştım gezmeye gittiğimde ama dediğim gibi evraklar hepsi bir arada (kitapçık+fatura+garanti belgesi) idi adam bana kime aldiysan git orası baksın yapsın ilgilensin demedi demez sonuçta bence tok satıcı değiller,tok satıcı bursa da nasıl olur diyen 5 evler küçük sanayi Kocaman motosiklet e gitsin derim en ucuz motor 10.000 TL kawasaki-yamaha-Aprilla-vespa var siz soru sorduğunuzda 1 cevap verir sonra sırtını döner bilir alamayacaginizi işte tok satıcı bence budur

Kimse dört dört lük değil söz konusu sukla motor-moto kross ben kaza yaptığında hakliydim ben ve karşı firma allianz sigorta kasko vardı dediler 1 haftaya exper gelir biz anlatiriz değişecek parçaları dedi. Tamam yan arka grenajlar arka stop fren lambası sinyal filan değişecekti en önemlisi alt şasi değişmesi gerekli dediler ,arka teker yamuk gidiyor resmen bana tamam soyleriz demelerine rağmen elle presle çekiçle bir şekilde yamuklugu duzeltmisler "Exper kabul etmedi dediler günahı onlarla exper arasında"

#diger bekliyen arkadas kaza exper parca değişimi sizden cikmayacaksa tamamen karşı tarafın exper in durumununa yoğunluğuna bağlı bayinin sucu yok ister 3 ister 6 hafta olsun exper gelmeden olmaz..
bayram dönüşü kazali araç sahibi arkadaş perşembe expere ulassin (kendi çalıştığı firma değil kendisine çarpan haksız tarafın exper)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Madem konu uzuyor bir şikayetimi de ben yazayım belki okurlar.
BAJAJ almamak için tek nedenim Kanuni kullanıcısı olup Kanuni Çerkezköy Aslanlar Motor'un oyalayıp oyalayıp sonra da yapmıyorum diyerek benim 3 haftamı alması, kime şikayet edersen et demesi, şikayet ettiğim Kuralkan firmasının da ''Servis ile görüştük onlar bize öyle demiyor ama'' tarzında tavır alıp beni zor durumda bırakması şeklinde devam etmiştir.Son yedek parça siparişimde yanlış adrese giden parçalarım ile bizzat ilgilenip beni sıkça arayıp bilgi veren Kuralkan çalışanı da beni şaşırttı açıkçası, olması gerekeni yaptılar elbette.Ama ne var ki bu servislerin rezaletliğini değiştirmiyor.Sen Kuralkan'sın, bırak her yerde servisin olmasın ama böyle adamlar ile iş yapmayıver.Çok rahat bırakıyorsunuz servisleri.
Bana km gelmeden bakım yapacaksın diye acemiliğimden yararlanıp para çarpan servisten de buna izin veren Kuralkan firmasından da hiç bir umudum kalmamıştır.Bajaj düşünen arkadaşlarıma ''Kanuni ile çektiklerimi biliyorsunuz'' diyorum ve hak veriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar