Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tyryaky açıkçası banada boya yanacakmış gibi geliyor koku moku olursa paylaş burdanada başkasının başınıda yakma :queen:
Hayır bir yerde duymuştum 300 C dereceye kadar dayanıklı boyalar olduğunu o zaman bu normal boya yanar gibi geliyor
iyi yapmısın ama ısıya dayanıklı olmayan sprey boya ile boyamısın ileride yıne aynı sorunu yasarsın ısıya dayanıklı sıyah soba boyası alacaktın ben sana veriridım..cunku nalburum
arkadaşlar kimse bu hatayı yapmasın bu tür ısısı yuksek yerler için elektrostatik boya var taş çatlasın 10 ytl ye boyarlar mahvetmyın güzelım parçalarınızı...
BU BOYA YANACAK VE KESINLIKLE IGRENC KOKU YAPACAK. 300c YE KADAR DAYANIKLI BOYALAR VAR .PIYASADA "SOBA BORUSU" DIYEDE TABIR EDILIR. ALTIN VE GUMUS RENKLERI DISINDA SIYAH DA MEVCUT.
ewet boya uçtu kokuda yaptı eloktro lastık boyyayla boyattırdım şimdi koku yok yanma da yok ısıya dayanıklı sağlam oldu deneyerek öğrenmiş oldum egsozun spreyle boyanmayacağinı herkese teeşekkürler