burgmanımın egsozunu boyadım

başka bi setede görmüştüm bende hemmen faliyete geçirdim we çok güzel oldu ellerime sağlık:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baba süper olmuş bende düşünüyorumda özel bir boyası var mı bunun hain sıcaklığa falan dayanıklı

Forumdan Uzaklaştırıldı
baba süper olmuş bende düşünüyorumda özel bir boyası var mı bunun hain sıcaklığa falan dayanıklı

özel bi boyası yok metalik boya egsoz zaten metali sıcaktan boya akmıyo dokum olduğündan süper temiz duruyor boya akması olmuyor yani:cat:

Eminmisin o boya yanar duman yapar gibi geliyor bana(ben bi kere WD45 sıkmıştım koa bir gün motor yanıyor gibi dolaştım ortalıkta)

yok bişe olmadı 3 saat dinlendirdim güneşte bu gecede kuruyacak bi probleem yaşayacağimı sanmıyorum

valla dururken güzelde motora bindiğin zaman pis bir koku ve dumanla karşılaşırsan sakın panik yapma

Forumdan Uzaklaştırıldı
tyryaky açıkçası banada boya yanacakmış gibi geliyor koku moku olursa paylaş burdanada başkasının başınıda yakma :queen:
Hayır bir yerde duymuştum 300 C dereceye kadar dayanıklı boyalar olduğunu o zaman bu normal boya yanar gibi geliyor

iyi yapmısın ama ısıya dayanıklı olmayan sprey boya ile boyamısın ileride yıne aynı sorunu yasarsın ısıya dayanıklı sıyah soba boyası alacaktın ben sana veriridım..cunku nalburum

Kullandigin boya umarim isiya dayaniklidir yoksa iki gune kalmaz yanar atar o boya. Ama gusel olmus.

Hay burgman kadar kafana taş düşmesin e mi:mrgreen: İyi günlerde, kazasız belasız kullan...

Moderatör (forrap)
Görüntü olarak güzel olmuş,umarım boyada arkadaşlarında bahsettiği gibi sorun çıkmaz:cat:

arkadaşlar kimse bu hatayı yapmasın bu tür ısısı yuksek yerler için elektrostatik boya var taş çatlasın 10 ytl ye boyarlar mahvetmyın güzelım parçalarınızı...

BU BOYA YANACAK VE KESINLIKLE IGRENC KOKU YAPACAK. 300c YE KADAR DAYANIKLI BOYALAR VAR .PIYASADA "SOBA BORUSU" DIYEDE TABIR EDILIR. ALTIN VE GUMUS RENKLERI DISINDA SIYAH DA MEVCUT.

ewet boya uçtu kokuda yaptı eloktro lastık boyyayla boyattırdım şimdi koku yok yanma da yok ısıya dayanıklı sağlam oldu deneyerek öğrenmiş oldum egsozun spreyle boyanmayacağinı herkese teeşekkürler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadan dumanı görenler iki zamanlı maxi scooter yapmışlar zannetti heralde.

Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar