BURGMAN UH 150 kullanan ya da bilenler

Bu motorla ilgili teknik bilgi ve tecrübelirini paylaşmak isteyenler bilgi verirse sevinirim.

teşekkürler...

evet açtım ama o bölümde cevap alamıyorum bu konuya.
o yüzden burda tekrar sordum
sakıncası mı var ?

Bi sakıncası olmayabilir ama pek bişey farkedecegini sanmıyorum inşallah daha fazla cewap alırsın ve sonuca ulasırsın.

neyse konunun gidişatını degiştirmeyelim:mrgreen:

BURGMAN UH150 hakkında kullanıcılardan veya bilgi sahibi olanlardan bilgi istiyoruz.

Bak bende merak ettim simdi yaa:silent: :queen: Internette arastrdım ama pek bişey bulamadım.Mutlaka bilenler vardır...

daha ne olsun be bulmusun işte tebrikler:rendeer: Ama max.hız falan yazmıo en merak ettigimiz sey de bu ama tahminimce 130 u bulur heralde zaten 130 u gecmekte bu kasayla biras tehlikeli olur...

beyler motor cok guzelmıs merak ettımde fıyatı hakkında bılgısı olan varmı:silent:

150 burgmana bu kadar para vermeye değer mi acaba sıfır honda alırsın 650 cc hemde, hondada ömürlük motor

mostwanted arkadasım arastırman ıcın tesekkur ederım:rendeer:
bence bu motora bu fıyat deger ama kasasını kaldırabılırmı ondan suphelıyım agır gıbı bıraz

uzun süredir forum'dan uzağım, ancak okuma fırsatı buldum.
UH150 konusnda her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım. 2 yılda 40,000 km kadar kullandım burgman 150 yi.

ben de UH150 sahibi oldum. şu anda bir tane Piaggio X8-200'üm var. X8'e göre çok sert bir motor uh150. motorun üstünde aralıksız en fazla 2 saat geçirebiliyordum. 2 saatten sonra oturmaktan bi tarafım ağrıyordu. az biraz belim ağrıyodu. bir depoyla ortalama 350km gidiyodu şehir içi. X8'de olmayan ve benim için gerekli olan el freni var. X8'e göre haliylen daha hantal bir makina ama ben uh150 ile 2 kişi 140 olan son hızını gördüm.
bagajı geniştir. 2 tane kapalı kask + ıvır zıvır alıyor.
benim diyeceklerim bu kadar.
sorunuz olursa sorun, elimden geldiğince cevaplarım.

ben de UH150 sahibi oldum. şu anda bir tane Piaggio X8-200'üm var. X8'e göre çok sert bir motor uh150. motorun üstünde aralıksız en fazla 2 saat geçirebiliyordum. 2 saatten sonra oturmaktan bi tarafım ağrıyordu. az biraz belim ağrıyodu. bir depoyla ortalama 350km gidiyodu şehir içi. X8'de olmayan ve benim için gerekli olan el freni var. X8'e göre haliylen daha hantal bir makina ama ben uh150 ile 2 kişi 140 olan son hızını gördüm.
bagajı geniştir. 2 tane kapalı kask + ıvır zıvır alıyor.
benim diyeceklerim bu kadar.
sorunuz olursa sorun, elimden geldiğince cevaplarım.

Merhaba,
ben de X8 200 aldım sonunda.Motordan çok memnunum. çok rahat bir motor fakat benzin sarfiyatı şehiriçinde kullanıma bağlı olarak 100 km de4,5-6 lt arasında değişiyor. sizinki de öyle mi ?

ACİL MOTOR USTASI YARDIM

MERHABALAR;
SUZUKİ BURGMAN UH 150 İÇİN İYİ BİR SERVİS YADA USTA ARIYORUM. MASLAKTAKİ KAÇMAZER MOTOR ABDULKADİR USTA YADA HASAN USTA VASAT..

GÜNGÖRENDEKİ NATURAL MOTOR RECEP USTA TAMAMEN VASAT..

YUKARDAKİ USTALAR BİREBİR KAZIK YEDİĞİM VE HAKKIMI HELAL ETMEDİĞİM TAMİRDEN SONRA EN AZ 3 DEFA DAHA
GİTTİĞİM USTALARDIR LÜTFEN TAVSİYE ETMEYİNİZ...

SAYGILAR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar