Burgman 150 yakıtı

Merhabalar;
burgman 150 aldım 2004 model 1752 km de fakat yakıtı kmde26 kuruş neden fazla yakıyor birde son gazda 90km yi geçmiyor ve 70km yi geçince motordan zırıltı geliyor.
Lütfen acil yardım ediniz.
şimdiden teşekkür ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar;
burgman 150 aldım 2004 model 1752 km de fakat yakıtı kmde26 kuruş neden fazla yakıyor birde son gazda 90km yi geçmiyor ve 70km yi geçince motordan zırıltı geliyor.
şimdiden teşekkür ederim

1752 km de olduğuna eminmisin? şayet frenleri disk ise diskerli bir kontrol et, aşınma ve çizilme durumu nasıl?, ön süspansiyonu da kontrol et. aracın km sini aşağı yukarı anlarsın.
bu arada hava filtresini kontrol etmeyi unutma, rölanti devrinide kontrol et, frenlerin sıkı tekere sürtüp sürtmediğini kontrol et. şimdilik aklıma gelenler bunlar

motor oldukça temiz fakat neden bu kadar fazla yakıyor anlamış değilim???
bütün bakımını falan yaptırmış olsam acaba km de ortalama ne kadar yakar?? sonuçta 150 lik motor. gerçi benzin olmuş çeyrek altın:)
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
saygılar

Nfs

Yani mantıklı olarak kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler tabi ama;100 km'de 3,70 litre bilemedin 4,10 litre yakıt tüketmesi gerekir.

Merhabalar;
şimdiden teşekkür ederim

dostum motor senın soyledıgıne gore 2004 model ve 1752 km de sen bence motora bır bakım yaptır sonra yenıden olc bakalım ne kadar yakacak .

herkese selam;
yarın bi aksilik olmazsa bakımını yaptırcam ama kime sorduysam suzuki servisine götürme tanıdık sağlam bi motorcuya götür diyolar. ne dersiniz arkadaşlar ne yapmalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar