[Burdur - MT]

gec kaldınız ben motoru sildim yağladım kaldırdım takoza art cı alırsanız gelirim :queen::queen::queen::queen:

burdur mt bende olmasam slm sabah veren yok... :)

BuRRduRR mt anladın sen onu cakma cbr cı.....tırt SS ciden slmlar

burdur mt bende olmasam slm sabah veren yok... :)

BuRRduRR mt anladın sen onu cakma cbr cı.....tırt SS ciden slmlar

Lem Benim topicimde reklam yapmasana.. TIRT SS'ci.. :queen:
Görmemişin bir 1000RR'ı olmuş, her "R" harfini büyük ve çift yapmış.. Misal "BuRRduRR" :queen::queen:

aman kendi kendine rütbe veren ilk koramiral miş.... burdur da deniz var mı bakem....

Puhahaahaahah o da doğru, biz geliriz bu sefer de :mrgreen: :queen: Bıktım 21 senedir aynı deniz de yüzüyorum :queen:

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

Puhahaahaahah o da doğru, biz geliriz bu sefer de :mrgreen: :queen: Bıktım 21 senedir aynı deniz de yüzüyorum :queen:
Ben 17 senedir yüzüyorum.. Ben bıkmadım.. :queen:

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:
Kardeşim, kortej işi maalesef Burdur'da biraz zor olacaktır. Çünkü motosiklet grubumuzda çok az sayıda insan var. Hepsi de motosikletlerini sezonluk kullanıyorlar..
Hassasiyetin için teşekkür ediyorum..:rendeer:

körler sagırlar birbirini ağırlar.....hemşeri dayanışması ha. görürsünüz siz....yedigöleer ahalisi....
Hadi lenn... Sen gel seni de ağırlayayım..:queen:

Kardeşim o benimmmmmm :queen: :queen:
Sağol ablammm o benim.... :queen::queen:

ben cok ağırım biladerim...kolay kolay ağırlanmam ben. begenmem öle herşeyi...

ben cok ağırım biladerim...kolay kolay ağırlanmam ben. begenmem öle herşeyi...

bak sana şöyle bir önerim var.. :bounce:
Sana 2 takım Duble Burdur Şiş ısmarliyim.. :wiinkk:
Ne dersin? :cherry:

burdursisi.jpg

gece gece canımı cektirdin haaaa...şişcem walla ya....ben geliom hemen...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar