En kısa zamanda ayarlamaya çalışacağım..
olur kardeş tanıtırımgerçi seni sima olarak tanıyorum sanırım.ismin yabancı diil.(erhan kaşçalı nın arkadaşıydın yanlış hatırlamıyosam) ben resim öğretmeniyim.o yüzden logo hakkında yorum yaptım.burdurluyum ve hala burdurdayım.uzun zamandır motosiklet kullandımı belirttim zaten.gelcek yaza işallah 600f almayı düşünüyorum.burdur da motosiklete gönül veren arkadaşlarla gezintilere katılıp diyolog içinde olmak çok güzel olacak işallah.tabi bayan arkadaşların sayısında da artış görmek istiyosak bize çok iş düşüyo sanırım.burdurda böyle bi ortam yok çünkü.nerde bi bayan motosiklet sürücüsü görse toplulumumuz ve toplumumuz bayları (sözüm meclisten dışarı) olumsuz şekilde müdehalelerden kaçınmıyo.ben gerektiği şekilde (abiyane bi tabir olcak ama) cevap verebiliyorum bu arkadaşlara, bazı arkadaşlarım ise sırf bu yüzden motosiklet kullanmak istemiyo.görüşmek üzere...
serhat naber yiğenim girmiyorsun bi mt ye deme geldim okudum yazdım:queen::queen::queen::queen:
arkadaşalar mrb ismail ben ıspartadan
Hööööyttt... Noluyor burda beee...
Sabahlamışsınız anlaşılan.. Buluşmamı kaldı be Halil abi..
Tatil bitti.. Okul var bundan gayrı..
Benim motoru satmadan ayar çeksem iyi olacak..
Hafta içi gelebilseniz süper olacak aslında..
Mesela Perşembe günü..
serhat bu ne acele yav. daha dün aldın bisikletini! hemen sıkılmışsın.kullan bakalım 6 sene![]()
serhat bu ne acele yav. daha dün aldın bisikletini! hemen sıkılmışsın.kullan bakalım 6 sene![]()
perşembe bana uyar ben mehmeti de alır gelirim:cat:
CIBIR alabilmem için satmam lazım yaşını büyütmeden..
abi bence artçısız gidelim.. yani herkes kendi motoruyla gitsin.. daha çok motor olursa başka insanlarda katılım yapabilirler..
Slm arkadaşlar nasılsınız? Bu yaz gezi sezonu epey dolu geçmiştir umarım dicem ama hiç resim yok :silent: Neyse Allah izin verirse Önümüzdeki yaz sizinleyim hepinizi kolundan pardon motorlarından tutup geziye götüreceyim. çok özledim motor sürmeyi yawhuuur: Bu Hakkari ömrümü yiyecek gibi ama olsun herşey vatan için.... Biz buralardaken siz rahat olun eşkiya ya geçiş yok
11 aycık kaldı :cherry: kendinize ii bakın siz bana lazımsınız çünkü gidceğimiz daha çok geziler olacak :cat: