[Burdur - MT]

olur kardeş tanıtırım:) gerçi seni sima olarak tanıyorum sanırım.ismin yabancı diil.(erhan kaşçalı nın arkadaşıydın yanlış hatırlamıyosam) ben resim öğretmeniyim.o yüzden logo hakkında yorum yaptım.burdurluyum ve hala burdurdayım.uzun zamandır motosiklet kullandımı belirttim zaten.gelcek yaza işallah 600f almayı düşünüyorum.burdur da motosiklete gönül veren arkadaşlarla gezintilere katılıp diyolog içinde olmak çok güzel olacak işallah.tabi bayan arkadaşların sayısında da artış görmek istiyosak bize çok iş düşüyo sanırım.burdurda böyle bi ortam yok çünkü.nerde bi bayan motosiklet sürücüsü görse toplulumumuz ve toplumumuz bayları (sözüm meclisten dışarı) olumsuz şekilde müdehalelerden kaçınmıyo.ben gerektiği şekilde (abiyane bi tabir olcak ama) cevap verebiliyorum bu arkadaşlara, bazı arkadaşlarım ise sırf bu yüzden motosiklet kullanmak istemiyo.görüşmek üzere...

sizlerin sayısı ne kadar çok olursa olumsuz davranışların o kadar azalacağı görüşündeyim.biliyosunuzki burdur da maalesef motosiklet kültürü yok.bi araya gelmemiz bunun için başlangıç olabilir.her ne kadar motosikletimi satmış olsamda...

ooo pek sevgili hihi abimiz.. sen siteye ugrar mıydın?? :p:p
neyse en kısa zamanda güzel bi buluşma ayarlayacağım.. merak etmeyin..

serhat naber yiğenim girmiyorsun bi mt ye deme geldim okudum yazdım:queen::queen::queen::queen:

serhat niye kızıyosun yiğenim :queen::queen:
işlerden vakit bulamıyorum sende biliyosun:pr:
toplanacağımızda sen bi tel ac veya işyerime bi uğra sana cay sölerim:queen:

Hööööyttt... Noluyor burda beee...
Sabahlamışsınız anlaşılan.. Buluşmamı kaldı be Halil abi..
Tatil bitti.. Okul var bundan gayrı..

Hööööyttt... Noluyor burda beee...
Sabahlamışsınız anlaşılan.. Buluşmamı kaldı be Halil abi..
Tatil bitti.. Okul var bundan gayrı..

yok yaww yiğenim sabah erken kalktım bi bakim dedim sabahlamadım:queen::queen::queen:
buluşma işi ne zaman ayarlıyosun okullar acılmadan olursa iyi olur:rendeer:

Benim motoru satmadan ayar çeksem iyi olacak..
Hafta içi gelebilseniz süper olacak aslında..
Mesela Perşembe günü..

serhat bu ne acele yav. daha dün aldın bisikletini! hemen sıkılmışsın.kullan bakalım 6 sene :p

hasan sende cabuk sıkılmadınmı küçük tekerden hemen sattın:queen::queen::queen::queen:
perşembe bana uyar ben mehmeti de alır gelirim:cat:

Slm arkadaşlar nasılsınız? Bu yaz gezi sezonu epey dolu geçmiştir umarım dicem ama hiç resim yok :silent: Neyse Allah izin verirse Önümüzdeki yaz sizinleyim hepinizi kolundan pardon motorlarından tutup geziye götüreceyim. çok özledim motor sürmeyi yawhuuu :pr: Bu Hakkari ömrümü yiyecek gibi ama olsun herşey vatan için.... Biz buralardaken siz rahat olun eşkiya ya geçiş yok :) 11 aycık kaldı :cherry: kendinize ii bakın siz bana lazımsınız çünkü gidceğimiz daha çok geziler olacak :cat:

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar nasılsınız? Bu yaz gezi sezonu epey dolu geçmiştir umarım dicem ama hiç resim yok :silent: Neyse Allah izin verirse Önümüzdeki yaz sizinleyim hepinizi kolundan pardon motorlarından tutup geziye götüreceyim. çok özledim motor sürmeyi yawhuuu :pr: Bu Hakkari ömrümü yiyecek gibi ama olsun herşey vatan için.... Biz buralardaken siz rahat olun eşkiya ya geçiş yok :) 11 aycık kaldı :cherry: kendinize ii bakın siz bana lazımsınız çünkü gidceğimiz daha çok geziler olacak :cat:

11 aycık mı kaldı? Ne kadar çabuk geçiyor zaman?
Sen hayırlısıyla bi teskereni al da.. O zaman gör Burdur-MT'yi ..
Ben de CIBIR'ıma bi kavuşsam..

merhaba arkadaşlar bende burdurdan emrah havalar soğumadan yapalım bi organizasyon arkadaşlar ben her yere gdrim ama motora pek güvenmiyom :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar