Burçlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burçlar Nasıl Özür Diler?

KOC:Bir kere butun Koc'lar dunya şekeri olduklarina inanırlar… Özür dilemelerini gerektirecek bir şey yaptıklarını ya da söylediklerini hiç
düşünmezler.. o yüzden dizlerinin üstüne çökmek yerine basitçe "özür dilerim" derler.. bundan ne azı ne fazlası

BOGA:
Bir hata yaptıklarında insanlarla yüz yüze bakmaya çok çekinirler.. hem zaten olan olmuştur.. o yüzden Boğaların özür
dilemedikleri için kaybettikleri çok arkadaşları vardır

IKIZLER:
Ikizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır… Haklı olduklarını düşünmüyorsanız demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz o da sizin sorununuz

YENGEC:
Bir Yengec'in özür dilemesini bekliyorsanız buna pişman olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarına çevirmeyi bu kadar iyi
beceren başka bir burç daha yoktur... sonunda bir bakmışsınız yalvar yakar olan sizsiniz.

ASLAN:
Bir aslan hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapar.. Size çiçekler alır, evinizin karşısındaki duvara kocaman harflerle BENİ AFFET yazar, ayaklarınıza kapanıp yalvarır.....
Sonunda affettiğiniz zaman kıs kıs gülmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşı koymak ne mümkün.

BAŞAK:
Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar.. herkesi kendileri gibi
sandıkları için böyledirler.. Onlara göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir? Dilemiştir!

TERAZI:
Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler.. O kadar içendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz
affettiğinizi söylemiş olursunuz.

AKREP:
Özür dilemenin bir formalite olduguna inanırlar.. O yüzden bir telefon açmak ya da karşınıza alıp konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla
özür dileyen insanların çoğu bu burctandir.

YAY:
Yay'ların kitabında pişmanlık, özür gibi şeyler yazmaz.. Hatasız kul olmaz şarkısı onların hayat felsefesidir. Başkaları onlara yanlış
bir şey yaptığı zaman da aynı tavrı korurlar, çifte standart yapmazlar yani..

OGLAK:
Onlar asla basit bir "özür dilerim" cümlesi duyamazsınız… Uzuuuun bir açıklama yaparlar… 7 sayfalık bir savunma yazdıkları da görülmüştür…

KOVA:
Dünya tatlısı insanlardır… Hata yaptıklarını bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak için bir şeyler düşünürler… Genelde de başarırlar .

BALIK:
Kolay kolay özür dilemezler çünkü onlara göre herkesin olaylara bakış açısı farklıdır… Bir Balık ve özür dilemek ha? Şansınızı zorlamayın!

:)

Motosikleti
Su Motoru
Ben bir balığım ve haksız olduğumu düşünmediğim sürece özür dilemem. Çünkü herkezin olaylara bakış açısı farklıdır, bana göre olağan olanlar karşımdakine göre olmayabilir tartışılır :p ...

ben ayaklara kapanmam :p okadarda değil

Bir balık olarak haksızsam bile karşımdaki insan özür dilememi haketmeyebilir,ama hakedebilir de,hakederse özür dilerim,yok haketmezse dövebilirim,yok dövmezsem bi yerini kırarım,yok yok kırmam,ama kırabilirim de.... :queen: :queen: işte biz balıklar bu kadar kararsızızdır bi de.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Walla Terazi tam cuk oturmuş..:rendeer:

walla benim kız arkımın bire bir tutuyo. zorla özür diletiyorum walla:) Yay kendisi.
Yalnız çifte standart yapmaz yazıyo ama bal gibi de yaparlar. Çok da güzel özür beklerler:)

koç burcu tam beni anlatıyo bende burcumun özelliğinden olsa gerek özür dilemeyi hiç sevmem

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
hocam ilginç ya.. ben pek burçlara inanmam ama yengec tam tutuyo.. yakın dostlarımın burçlarıda.. :silent:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
şimdi kaç kişi olduk ikizler olarak:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar