Buradan Tüm herkese Teşekkür Ederim

Motosikleti
NS 200
Uzun süredir küçüklükten beri gelen bir motosiklet tutkum vardı 5 yaşına kadar uzanıyor bu sevda daha öncede söylediğim gibi aileme kaç defada söylesem bir türlü motora ikna edemedim sonra gecemi gündüzüme katıp zor zor biraz para biriktirdim ama yalan yok geceleri uyumuyorum sabahlara kadar ns200 ilanlarına bakıp duruyordum aileme söylemeden satıcı ile anlaşıp motoru aldım ailem motoru ilk gördüğünde baya bir bağırdılar fakat düşündüğümden daha az bir tepkileri oldu ilk başta öleceksin lafları klasik sonra işte şunalıkta olsa trafik az olduğu vakitlerde haftasonuda olsa gezebiliyorum yaşımı ve mesleğimi merak edenler içinde yaşım 19 yazılım alanında çalışıyorum şuan

Motosikleti
SYM JetX 125 2026 E5+
Hayırlı olsun, kazasız belasız.

Mutlaka motosiklet eğitimi de al ekstra olarak. Trafik bilgini geliştir, ekipmansız sürme.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun. Ailen yollarda gezen apaçi motorcuları görüp korkuyordur. Ekipmanlarını tam giyersen ve eğitim alırsan daha az tepki gösterirler.
Tam ekipman derken yalnızca kask ve eldivenden bahsetmiyoruz.
Kask,
Eldiven,
Korumalı mont,
Korumalı motosiklet pantalonu,
Korumalı motosiklet botu
Bu 5 parça olmazsa olmaz en temel ekipman. Biri eksik olursa kaza yaptığında oradan hasar alırsın.

Motosikleti
D400
Ekipman ve noktalama işaretlerini almayı unutma.

hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar