bunlarda benim kızın fotoları

Gule gule kullan. Eskiden bu cup tipi motor, Kanuni Seyhan 100 diye cikiyordu sanirim.
Bir de sakin boyuna posuna bakip karamursel sepeti sanma. Ben bununla tek teker gidenini gordum, 250 cc motoru geceni gordum. Dikkatli kullan ne olursun.

Bu motor Honda'nın bir motoruna ne kadar da benziyor böyle...metehan bilir:mrgreen:

PcKopatGhostRider' Alıntı:
hayırlı olsun hoca.. ama plakadaki yazı tipini sevdim.. :cat: nası yaptın onu?_? trafik bişi demiyomu?_

abi burda motorların %50 sinin plakası bole trafik bişi demiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun...Plaka cok güzel..

teşekkürler jetix sizin oralarda (istanbul,izmir) gibi büyük şehirlerde plakalar böyle yapılmıyormu?

bendede bu tıp mondial var,sımdı kawaasakii de var ama samimi bir itirafta bulunursam bunların tadı başka be arkadışım.yazın püfür püfür gezicen bu motorla...ohh hayırlı olsun

yanlız ustaoğlu4840 bide sen kulanırkenki halinide koyda nasıl kullanıyorsun motora yakışıyomusun onu görelim

ustaoglu4840' Alıntı:
idare et dostum ben öyle yapıyorum daha kardeşlik ruhuna sahip olmayan bir vatandaşımızda ondan:farao:
Geçelim bu kompleksleri önemli olan senin seviyor olman hayırlısı olsun kardeşim gerçekten bizimkilerden daha kullanışlı olduğu kesin...

herkese teşekkürler

ghostrideremir en kısa zaman da koyarım giderkenki halimi:)

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah...ben çok seviyorum bu tarz cupların kullanımını bende scooter varken arkadaşta aynı seninki gibi bir model vardı sürekli onunkini isterdim:) tekrar hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar