bunlarda benim kızın fotoları

:queen:

EN SONUNDA BÜYÜK FOTO KOYMAYI ÖĞRENDİM VE HEMEN YAPTIM HERKESE SAYGILARIMLA

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzelgünlerde kullanman dileğiyle:cat:

"ustaoglu4840",daha geçen hafta sizin oraları ziyaret ettim.Yergök motosiklet abicim.Yanlız pek kimsenin kaskla falan işi yok gibi.Aman diyim sen yapma.Kızı almışsın,bi tanede kask alırsan bizide sevindirirsin.Güle güle kullanmanı diliyorum...

hayırlı olsun hoca.. ama plakadaki yazı tipini sevdim.. :cat: nası yaptın onu?_? trafik bişi demiyomu?_

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

motoruna çok fazla bağlamışın yarın sorun cıkartığında çok üzülürsün bence fzla bağlanma!!!

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bende bu tip motor var. Cub tipi bir motor aldığına hiç pişman olmayacaksın çünkü hem fiyat olarak uygun hem çok az yakacak hemde sorun cıkarmayacak. Tabi kibar kullanmak şartıyla

nie fazla bağlanmasın bağlansın canım sevginin sınırı olmaz.
motorun hayırlı olsun gerçekten çok güsel ,ancak dikkat et ön teker yağışlı havalarda normal bi motordan hem hafif olması hemde ince olması sebebiyle fazla kayar kendini yerde bulman anlık olur ,aman diyeyim ben sana.
valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar