Bunlarda benim işlerim:):):):)

bunlarda benim yaptıgım işler. burada yağlı boyalar,karakalemler ve heykeller var bunlar bazıları... dedim sizlerlede paylaşayım...Beğenirsiniz umarım,çoğu bitmemiş işler ama idare edelim : ;D ;D

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
resimlere bakılırsa profesyonel olmalısın

tesekkur ederim ama profesyonel degilim güzel atatürk ünv. güzel sanatlar son sınıftayım daha:)
telefonla cekmiştim baya bir bulanık cıkmıs resimler

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
heykel konusunda pek başarılısın diyemeyeceğim fakat resim konusunda yeteneklisin bu belli, bakınca sergilerde görülen türlerden resimler gibi göründü bana çok anlamasam da. ilerde iyi işler çıkarırsın inşAllah bu yetenekle.
manzara resimleri de çiziyormusun? varsa biriki tane de onlardan koy.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok başarılı çalışmalar. tebrik ederim.

heykel secmeli dersimdi kısa bir süre aldım bu dersi...manzara piyasa işi oldu artık bende calısmadım malesef teskkurler arkadaslar...

gerçekten güzel çalışma olmuş hele son resim süperr. eline saglık paylaşım için tşk.

mükemmel resimler.her nekadar sanatın resim kısmından anlamasamda müzik kısmında varım bende.:pale: resim ayrı bir yetenek...

çalışmalarının devamını dilerim.tebrikler:rendeer:

bunu da ben yaptim:D bu bitmemis hali, birazdan bitmis halini de eklicem:)

pict0012vz8.jpg

biraz daha uzaktan:)
pict0013ae1.jpg

bu da iste son hali:)

pict0017kq8.jpg

nasi olmus surati ressam_01 :D? bunun butun govdesini tahta bi sopayla, vura vura yaptim. yuzunu de eldivenli ellerimle:) yaparken ara verim dedim, kollarina cop gecirmis millet, alnini da hedef tahtasi yapip kar firlatmislar bebegime:(
bunu yapmak toplam 7 saatimi almisti.. yav kar yagmadi ki yeniden... bu sefer baska planlarim vardi:)

ressam_01, ben fark ettim de,senin camurdan yaptigin kadin heykeli ile benim bebegin oturuslari ayni. yapmak daha kolay oluyo die mi ole yaptn sen de? bu arada adanali misin?

ilk resmi ben de gerçek sandım :silent: walaa çizimlerin harikaaa :cat:

arkadaslar herkese tek tek tesekkur ederim bu kadar ilgi beklemiyordum dogrusu sagolun...ben erzurumda okuyorum ilk resimde erzurumlu pekmez kaynatan bir kadın:):):)
son resim ise benim okul arkadaslarım tablonun ismide kardeslik çünkü en sagdaki kürt,ortadaki erzurumlu(dadaş),sagdaki ise laz:) aynı masada bir trende tatlı bir muhabbet....

mükemmel resimler.her nekadar sanatın resim kısmından anlamasamda müzik kısmında varım bende.:pale: resim ayrı bir yetenek...

çalışmalarının devamını dilerim.tebrikler:rendeer:
şahin tesekkur ederim dün sizin gezi resimlerine baktım... inekle muhabbet harikaydı koptum resmen cok güzel bir gezi yapmıssınız tebrikler bende oratacada okumustum 1 sene oraları iyi bilirm:rendeer:

bunu da ben yaptim:D bu bitmemis hali, birazdan bitmis halini de eklicem:)

nasi olmus surati ressam_01 :D? bunun butun govdesini tahta bi sopayla, vura vura yaptim. yuzunu de eldivenli ellerimle:) yaparken ara verim dedim, kollarina cop gecirmis millet, alnini da hedef tahtasi yapip kar firlatmislar bebegime:(
bunu yapmak toplam 7 saatimi almisti.. yav kar yagmadi ki yeniden... bu sefer baska planlarim vardi:)

ressam_01, ben fark ettim de,senin camurdan yaptigin kadin heykeli ile benim bebegin oturuslari ayni. yapmak daha kolay oluyo die mi ole yaptn sen de? bu arada adanali misin?

cezerye harikasın egitim alanlar bile bazen bukadarını beceremiyor yanlıs anlama bukadarı dedim ama bu gercekten cok güzel olmus.cok güzel olmus ellerine saglık ama işte burası turkiye ve insanlarımız sanatın yerini hala anlmıs degiller,anlamadıklarını birtarafa bırakalım saygı dahi duymuyorlar azoncede yazdıgım gibi ben inanın bukadar ilgi beklemiyordum demekki hala saygı duyan insalarımız arkadaslarımız varmış ve bu beni cok memnun etti.
Gördün işte orasına burasına cöp sokmalar kartopu atmalar turistin biri görseydi nasıl davranacagını anlatmim istersen bunu herkes biliyor, napalım bizim insanımız işte:)
oturus ise hiç basit olacagını düşünmemiştim zaten o soyut bir calısma konusuda ''HIZ'' dı.bir insanın süratli bir sekilde koşup finishe geldiginde dizlerinin üzerinde surunmesini soyutlamıstım.tabi bunu birazda mısır heykeline olan hayranlıgımla kaynastırmıstım:cherry: :cherry:
Adana diyebiliriz eskiden adanalıydık osmanıye il olunca artık osmanıyeli olduk:):) osmaniye mt ye beklerim herkesi...
Haa bu arada cezerye diyorum ismini bilmedigim için yakında Erzurumda kar heykel yarısması var bizlerde katılacaz sanırım gelmek istersen veya katılmak istersen misafir edebiliriz türkiyenin heryerinden insanlar gelecek palandökene

Son düzenleme:
şahin tesekkur ederim dün sizin gezi resimlerine baktım... inekle muhabbet harikaydı koptum resmen cok güzel bir gezi yapmıssınız tebrikler bende oratacada okumustum 1 sene oraları iyi bilirm:rendeer:

ahh be ressam kardeş desene karizmayı çok kötü dağıttık.birde 750 görüntüleme almış.:queen: :queen: :queen:
ressam_01 çalışmalarının devamını diliyorum:rendeer: sanatçının emeğine saygı gösterilmesi dileklerimle

Tesekkur ederim dostum karizmayı cizmedin bea cog güzel bir şey olmus :D kendine iyi bak.osmaniye mt ye beklerim bye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar