İlk resmi gerçek sandım)
şahin tesekkur ederim dün sizin gezi resimlerine baktım... inekle muhabbet harikaydı koptum resmen cok güzel bir gezi yapmıssınız tebrikler bende oratacada okumustum 1 sene oraları iyi bilirm:rendeer:mükemmel resimler.her nekadar sanatın resim kısmından anlamasamda müzik kısmında varım bende.ale: resim ayrı bir yetenek...
çalışmalarının devamını dilerim.tebrikler:rendeer:
bunu da ben yaptimbu bitmemis hali, birazdan bitmis halini de eklicem
nasi olmus surati ressam_01? bunun butun govdesini tahta bi sopayla, vura vura yaptim. yuzunu de eldivenli ellerimle
yaparken ara verim dedim, kollarina cop gecirmis millet, alnini da hedef tahtasi yapip kar firlatmislar bebegime
bunu yapmak toplam 7 saatimi almisti.. yav kar yagmadi ki yeniden... bu sefer baska planlarim vardi
ressam_01, ben fark ettim de,senin camurdan yaptigin kadin heykeli ile benim bebegin oturuslari ayni. yapmak daha kolay oluyo die mi ole yaptn sen de? bu arada adanali misin?
şahin tesekkur ederim dün sizin gezi resimlerine baktım... inekle muhabbet harikaydı koptum resmen cok güzel bir gezi yapmıssınız tebrikler bende oratacada okumustum 1 sene oraları iyi bilirm:rendeer: