Bunlara karşı kilit var mı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
40 senelik kilitçi hacı dededen aldım bu kiliti , emniyetin tercih edip kullandığı kilit tipi buymuş:)

kilit konusunu araştırıyorum ama sanırım en güvenli kilit kasko olacak :=)

emniyet niye bu kilidi tercih etsin ki?
kapı önünde polis var
Bankalar filan desen neyse :)

Hacı dedenin yalancısı olayım,Eskişehir Emniyeti bunu kullanıyor dedi,yalansa ben söylemiş olayım:cherry:

Bir de ucuz satıyor,6Tl'ye koca kilit,ambalajında yalan söylemez hacı dedem:wiinkk:

Son düzenleme:
ben motoru hem ön lastik hem arka lastikten bağlıyorum + alarm mevcut.üstünü bıranda ile örtüyorum çalarsa ne diyeyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hırsızlar tarafından açılamayacak kilit yoktur,
Ama kolay açılamayacak,zaman kaybettirecek kilit vardır
Hırsız en kısa zamanda çalabileceği malı tercih eder.
Bu yüzden motorun üzerinde bir tane halat kilit,bir tane disk kilidi olması iyidir.Halat kilidi zeminden yukarıda sabit bir noktaya sabitlemek daha da iyidir.Bundaki amaç demir makası
ile kesilmesini güçleştirmektir.Esasen alınacak tedbirin sonu da yok.Her yeni tedbir hırsıza
güçlük yaratır,zaman kaybettirir.

bu videoda ki aşmış kendini bir kilitle en fazla 10sn uğraşarak açtı pes dedim resmen,bencede açılmayacak kilit yoktur zaman kaybettirmek ön planda olmalı ki zaman kaybedeceğini düşünüp vaz geçsin!

arkadaşım bu yıldız kilidi nereden aldın? kadıköydeyim nerede bulabilirim?

arkadaşlar demir makası bildiğimiz inşaatlarda kullanılan demir makası değil mi? onun için zincir ya da halatımızın zeminde olup olmaması pek önemli değil sanırım zira demir makası normal bir makasın büyüğü ve elemanlar kaldırıp kağıdı keser gibi kesiyorlar.

şu yeni açılan büyük ev marketlerinden birisine gittim geçenlerde orada bir de güvenlik bölümü oluşturmuşlar aklınıza gelebilecek her türlü kilit ve güvenlik sistemi var oradaki görevli eleman: "abi şu inşaat makasıyla şu haladı(masterlock!u gösteriyor) ve şu kilidi (adını bilmediğim ama luma zincire benzeyen bir zinciri gösteriyor) bile kesebilirsin"

Arkadaşlar her ne kadar konu çok eski olsada hortlatmak istedim.
Bazı arkadaşlarımızın sezonu kapattığı bugünlerde belki işe yarar belki daha çok önemseriz diye tekrar gündeme getirmek istedim.
En kısa sürede açtığı kilit ise şifreli kilit. 1 saniye...

standart delikli kilit almamak lazım,bende aynı hatayı yaptım standart anahtarlı kilit almakla, anahtarı ve deliği farklı olan kilitler adamı daha fazla uğraştırdı,abus, masterlock, zena gibi markaların çok pahalı kilitleri var onlardan alırsak açmaları çok daha zor olucağını düşünüyorum,bende abus var o da standart anahtarlı,ama bilmiyorum birtane de zena marka bi kilit var onun hayvan gibi olan bir modeli vardı sanırım ondan da alıcam.

Tosba kilit diye adlandırdığımız bu parça için bir anahtara, anahtar deliğinden müdahaleye yada kesmeye bile gerek yok. ince sac malzemeyi dilin baskı yapan tarafından aşağı dogru itince direk açılıyor. Takip sistemi uygulayın bence.. çalmak istedikten sonra açılamayacak kilit yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar