Bunlara karşı kilit var mı.

yok artık. bu ne be. adam aşmış olayı..
heal olsun valla
sağ ol paylaşım için..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok yok böle olmicak

biz en iyisi dua edelim motor çalınmasın die:)
başka n eyapabiliriz ki

adam hepsini saniyede açıyo yaa:pr:

tek tarafında diş olan kilitleri bu şekilde açmak zor degil. ama çift tarafında da dişi olan anahtarların kilitlerini açmak biraz daha zor olacaktır. piyasada farklı ve özel şekillerde dişleri olan kilitler var (misal eski silindirik ford anahtarları) bunlar belki kiliti açabilecek hırsızların sayısını düşürür.

Bu hırsıza yeni bir sürpriz hazırladım :cherry:

Hem ön teker-şasi hem de arka teker-şasi'den sabit noktaya 2,5 metre ile ayrı zincirleme(sanayi tipi zincir ile) :cat:

Hırsızın sevmediği kilitlerden yıldız anaharlı kilit :p

Makasla açabileceği tek yer zemin, açamaması için zincirin gevşek olmaması yeterli:wiinkk:

Tüm hırsızlara:p:p:p:p:p

Çoğu ürün için geçerli olan birşey hırsızlar tarafından açılamayan bir kilit olsa o firmada çalışanlar nasıl para kazanacak...Kilitler hırsızlar tarafından açılacakki kilit firmalarıda ürünü geliştirsin...Kaldı ki youtube gibi bir sitede bu çok normal elbet o kilidi aça aça çocuk oyuncağı haline getirmiş biri vardır...Kilit ve zincir konusunda çok araştırma yaptım abusun en son çıkardığı ve fiyatı yaklaşık 150-200 ytl olan kilidi aynı sitede açan bir çok kişi var ilk anda bu kilit hiçbir işe yaramaz gibi bir düşünce uyanıyor insanda ama o kişiler bu işin gerçekten ustaları yani o tarz bir kilidi kullanıp motosikleti çaldırma olasılığınız düşük...Benim araştırdığım kadarıyla kilit markası squire zincir ise almax bu işte önde olan firmalar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu hırsıza yeni bir sürpriz hazırladım :cherry:

Hem ön teker-şasi hem de arka teker-şasi'den sabit noktaya 2,5 metre ile ayrı zincirleme(sanayi tipi zincir ile) :cat:

Hırsızın sevmediği kilitlerden yıldız anaharlı kilit :p

Makasla açabileceği tek yer zemin, açamaması için zincirin gevşek olmaması yeterli:wiinkk:

Tüm hırsızlara:p:p:p:p:p

senin kilidi ince uclu yildiz tornavidayla acabilir :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar