bunlar TÜRK olamaz...

slm arkadaşlar bugün itibariyle kayışdağı-fındıklı mahallesine arkadaşımın evine ziyarete gittim.çıkışta ise motorumun en önemli parçalarından biri yani 29 ekim korteji için güle oynaya taktığım ve ogün bugündür motorumdan indirmediğim TÜRK BAYRAĞIM kimliği belirsiz şerefsiz yada şerefsizlerce çalınmıştır.söyleyin bana hangi türk başka bi türk ün bayrağını çalar.bunlar resmen vatan hayinlerinin yani pkk yanlısı haysiyetsizlerin işi.
size sesleniyorum lan size....bizi böyle ucuz numaralarla yıldıramazsınız.siz 1 bayrak çalarsınız biz 10 tane takarız:pr:

gerçekten çok sinirlendim arkadaşlar hangi insan bu kadar alçalabilirki :pr::pr::pr:

:silent::silent::silent: ::23343:: ::23343:: ::unsure::

Hocam sakin relax ya...sokaktaki çoluk cocuk almışdır oyun olsun die...bune hiddet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
polatın adamı :
-kafasına sıkayım mı abi ???
polat:
-kafasındakiler işine yaramıyorsa sık gitsin ???
polatın adamı:
-tamam abi............

cenderecenderecenderecendeeree:bounce:

bu ne şiddet arkaşlar,sakin ,ben bile sakin olun diyorum bakın:queen:
vazgeçtim koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:queen:

Bayrak parçalanmış olsa haklısında bencede çoluk çocuk almıştır.Bu ne şiddet bu celal...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim bahçeden de mangalı çalmıştı o adi PKK li bölücü vatan hainleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
bahçeden mangalı çalanın PKK lı olduğunu nası anladın abi:mrgreen: kısa süreli bi çatışma falan mı çıktı noldu:queen:aman kömürlere dikkat o zaman

30 yıldır milletin anasını ağlatan bir konu ile ilgili nasılda bu kadar basit espiriler yapabiliyorsunuz pes doğrusu.

biz bişeymidedik burası türkiye almıştır birisi bayrağı bunda büyütecek nevar alırlar yenisini ortamı biraz yumuşatmak amacıyla yapmıştım sanki pkk yanlısıymışım gibi :farao::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
okay, bayrak direğinde sallandırır lam bunlar bizi:queen:

Kardeşim bu bayrak hırsızları heryerde var.İşyerinin önünde bayrağı bir gece unutsam sabah bayrak yok oluyor.Gece hallediyorlar bayrağı :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim bu bayrak hırsızları heryerde var.İşyerinin önünde bayrağı bir gece unutsam sabah bayrak yok oluyor.Gece hallediyorlar bayrağı :pr:

şerefsiz mi yok abi, valla biz otoparkta ofisin camına dışarı taraftan kocaman bi bayrak astık, sıkıysa gelip dokunsunlar bakim :)

ben 29 ekim akşamı kutlamalarında görmüştüm, meydandan cadde kenarına süzülen kalabalık bi grup yolunda yarısını kapatmıştı , içlerinde günün anlamından habersiz birbirlerinin omuzuna kollarını atmış bağıra çağıra giden bir grup zibidi de vardı, yoldan da bayraklı araç konvuyu ağır ağır ilerlemeye çalışyoken, arabasının camından kolunu çıkarmış bayrak sallayan bir bayanın elindeki bayrağı kalabalığın içinden itin biri çekip resmen kap-kaçma yaptı (yürüyerek aynı konvoyda devam ettiler) :farao:

Verilebilecek o kadar çok örnek varki :pr: :pr: :pr: Bazı gençleri gördükçe gençliğimden utanıyorum doğrusu ::ranntign::ranntign::ranntign

sakin kardesim PKK napsın bayragı öle bişi olsa komple yakmıştı motorla beraber.. kesin şu çılgın türklerden birinindir hoşuna gitmiştir, parası yoktur evine asacaktır, o ara eyleme gidecektir bayrakçı bulamamıştır almıştır v.s.. v.s... hayırlı biş için almıştır sen merak etme sen al bi bayrak daha takıver motora..

30 yıldır milletin anasını ağlatan bir konu ile ilgili nasılda bu kadar basit espiriler yapabiliyorsunuz pes doğrusu.

İlla ciddi bişey söylenecekse 30 seneyle sınırlandırılmamalı bence.Osmanlıdan beri hakimiyetimiz altındaki topraklarda böyle hainlikler hep oldu ve olacak.Bence sinek mide bulandırır kıvamında takılmak lazım.Asıl meselemiz bunları maşa olarak kullananlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar