Buna Cesaret Edebilecek Babayiğit Varmi Aranizda?

Sen profiline Transalp yazma cesaretini göstermişsin ya :cherry: :mrgreen: Bana rağmen :mrgreen:

Video çıkmamış ama :)

Biz düz yolda tutamıyorum motoru adam buzların üstünde dans ediyor.
Helal olsun Takdir-i İlahi baska ne denirki...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Denemeye kalkanlar cikmasin kis aylarinda? :silent:

Sen profiline Transalp yazma cesaretini göstermişsin ya :cherry: :mrgreen: Bana rağmen :mrgreen:

Video çıkmamış ama :)

TUBİŞ SANA NEDEN ÖZEL MESAJ GÖNDEREMİYORUM.AYRICA GAYET GÜZEL İZLENİYOR.AYRICA TRANSALPİ ALDIM.ÜYELİK İSMİMİ DEĞİŞTİRMEDİM SEN NASIL DİSHY!İ DEĞİŞTİRMEDİNSE:p

adam manyak söylenecek bişey yok canını buzda bulmuş buzda verecem diye uğraşıyor herhalde

TUBİŞ SANA NEDEN ÖZEL MESAJ GÖNDEREMİYORUM.AYRICA GAYET GÜZEL İZLENİYOR.AYRICA TRANSALPİ ALDIM.ÜYELİK İSMİMİ DEĞİŞTİRMEDİM SEN NASIL DİSHY!İ DEĞİŞTİRMEDİNSE:p

İlk topiği tıkladığımda link yoktu şimdi tamam :) Özel mesaj almak istemediğim için kapattım.. :wiinkk:

bakıyorum ki yonetıcıler uyarmamıs ben uyarayım barı sıte ıcınde buyuk harfle yazılmaz ayıp :mrgreen: mesajını duzeltmenı rıca edıyorum :rendeer:

cross motorla daha zevkli olurmuş gibi görünüyo sanki.
bir zamanlar kar yağarken scooter kullandığım günler geldi aklıma nedense.:cat:

edy

motosikletin lastikleri çivili olduğu için yol tutuşu asfalt gibi, çivilerin uzunluğu neredeyse 2 cm oluyor. memleketleri buzdan olunca adamlar buza alışmak zorundalar.

şaka değil mi:silent::silent::silent::silent:silent::silent::silent:::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
varan biiiiiiiiiiiiiir: motorsiklet değil motosiklet
varan ikiiiiiiiiiiiiiii: adamın gittiği yerlere buzun daha mat rengi birşey dökülmüş tahminen tuz veyahutbuzun üstünü kapatacak lapa lapa yağmış kar
varan üçççççç: bu hareketler imkansızzz

arkadaşlar adamın motoru sürdüğü pist buz değilde toprak olabilir mi?siyah beyaz çekildiğinden öyle görünüyo olmasın.çünkü eğer buz sa etraftaki teplerde yada ne biliyim evlerin çatılarında orda burda birazcık da olsa kar olması gerekmiyo mu?etraf tertemiz.bana sanki bi köy ortasındaki boş araziymiş gibi geldi.ne dersiniz?

boy

Arkadaşlar, belki birçoğunuza inanılmaz gibi geliyor bu tür şeyler ama yurtdışında buz üstünde yapılan motosiklet yarışları var. Bütün iş lastikte bitiyor. Slick yarış lastiğiyle yağmurda, yağmur lastiğiyle kuru yolda nasıl gidilemiyorsa, buz üstünde de normal lastikle gidilemez. Buzda gitmek için özel olarak üretilmiş çivili lastikler var, lastik olduktan sonra buzda gitmişsin, asfaltta gitmişsin farketmez...

Bakınız, aşağıdaki resim buzda yapılan yarış ile ilgili...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar