Harika resimler, devamını bekliyoruz...:cat:
iso bi kendine gelse onlarda gelicek ama bakalım bekliyoz hep beraber:queen:
iso bi kendine gelse onlarda gelicek ama bakalım bekliyoz hep beraber:queen:
Ayaklarınıza saglık guzel bı gezı olmus .... Mangalda guzel))
neden izmire gelmıyonuz bakıyım sız????? benım tek basıma burdan oraya cıkmam tehlıkelı ama sız topluca gelebılırsınız dımı:mrgreen::mrgreen:
guzel eğlenmışsınız yureğınıze tekerınıze sağlık...
güzel bir gezi yapmışsınız arkadaşlar.motorlarınıza sağlık adanadan selamlar![]()
gusel gezı olmus vallaha orda olmak vardı....
mesut mehmet abi resimlerin devamı gelicek dimi bukadar değiller???mehmet abi donus yolunda eline gazına sağlık walla motor kullandığımı donus yolunda anladım sürüden ayrıldık biraz ama olsun![]()
Ya Cıdden Guzel Gezı Olmus Arkadaslar Yuregınıze Tekerınıze Saglık Ama Tenerelere Bayıldım Zaten Bıtıyorum O Motora Alacam Az Kaldı Cidden Guzel Gezı Olmus Karadenız Tarafınada Beklerız
işte bu süper bir gezi bol katılımlı dostluk adına herşey uscuklar muhteşeeeeem gokusu ta buraya geldi emeğinize yüreğinize sağlık
Aynı zamanlarda bizlerde Bursadaydık![]()
Çok güzel gezi olmuş ... Ayaklarınıza sağlık(motorlarınıza mı demeliydiki
)
Nice güzel gezilere![]()
güzel gezi toplam kaç km yol yaptınız şimdi :silent:
supersiniz... hem yol, hem dostluk, hem paylaşım... ellerinize saglık...
İso, kardesimize bu kadar yüklenmeyin bence, hız konusunda kimseyi gaza getirmemek lazım...:wiinkk:
yasarla ikiniz gidiyorsunuz yani..yalovadan beni almak yok :salut:
özcan yaptıgın herşey için çok teşekürler artık biz sizi bekliyoruz kesene bereket
güzel gezi toplam kaç km yol yaptınız şimdi :silent:
supersiniz... hem yol, hem dostluk, hem paylaşım... ellerinize saglık...
sumenli_iso resim yüklemeyi bilmiyormuş.akşam msn'den dedim ki yolla bana ben yüklerim diye. 1 resim ortalama 2500 KB ve yaklaşık 110-120 tane resim var dedi2-3 günde anca gelir onlar..perş-cuma kargoya verecek inş CD olarak
![]()
mehmet abi yine konuşturmuşun ustalıgını baya kuzel kareler yakalmışın tabi bunda yengenin emeyinide unutmamak lazım