BulgaristaN MT-Bursa Gezisi

YANLISLIKLA KUCULTEYIM DERKEN BUYUTMUSUM RESMI KUSURA BAKMAYIN BU GECE MT YE CALISIYORUM SONRA ACISINI SIZDEN CIKARACAM SNIMKALAR SUPER

DIGER TAYFAYI BEKLIYORUZ GELMEK UZERELER

KADRO TAMAM START VERILDİİİ

gene yardırıyo bu cocuk yaaa

ferıbottayız mesut ufukta hala gozukmuyooooooo onudamı bız uyandıracaz hasan gıbı yoksa

canavarlar ıstırahat edıyolar gercı pek yorulmadılar ama bıraz acıkmıs olsalar gerek

mesut hasan ve ıkızım maho ıyı bı üclü olmuslar sanırım

kahvaltı ustune mıllet sıgara ıcer bız resım cekınıyozzz

mustafa abı bu ufaklık nıe senınle bu kadar ugrasıyoo aaaaa bak ele bak ele hala cımcıklıyo senı yaaa

tugbaya ınat yaptı gıttı alpınodan hırsını almaya calısıyooo bırak yaw bayılacak sımdı haaaa pardon uyanamamıs sen uyandırmaya calısıyosun galıba ama yanlıs adama yaptın hasanla mesutu sıkman gerekıyooo

[ kahvaltı bıttı bursaya dogru yola alacaz kısmetse

[URL=http://imageshack.us]

bızımkı yardırısta yuru beee

awaaa sen gene kızıstırmısın kımse yok senden baska snımkada

üc buyukler arkadan tozu dumana katarak gelıyolar sanki bır mac hedası var havada hasan senın ne ısın var onların arasında sıvrısınek gıbı kalmısın brate

eyyywah bızım ucantenekeyı gaztecı ruhu sarmıs nede olsa yenge var arkada her sey onda bıde benden ıstıyosunuz resım vıdeo dıyeee

ucantenekenın atesleme sıgortasında sorun var gıdermeye calısıyoruz oldu dıyo tam olmuyo nedense sonunda yaptı ve ucusa gectık

ıste ben

............. ve yıne ben

Son düzenleme:
sonunda öğretebildin mi sana resim yüklemeyi demek :p msn'de 110-120 tane var demiştin.biraz daha yüklersin bu akşam artık :)

olm daha gazı yokluyordum orda.ona basmak mı diyon seN :):p

Turgut Dimiş ki:
mehmet abi senin motoru rüyamda gordum:mrgreen:benzin kacırıyodu ya kacıran parca için servise gitmişin serviste sana o parcanın 3 ay sonra geliceni soylemiş.:cyclopsan
naptın halletinminizmi sorunu:silent:[/QUOTE]

Turgutum rüyana bile girdim demek:) ama üç ay sonra işi biraz kele olmuş:mrgreen:
Benzin pompasını araştırdım, yarın yenisini alıp takacağım nasip olursa.
Sen ne yapıyorsun iyimisin. Dönüşte iyi gazladın ha peşimizden ayrılmadın Tuncayla ikimizin. Bugün Tuncay da dedi, Turgut iyi bastı diye.
Kendine iyi bak kardeşim, Selamlar...

Selam İso,
güzel fotoğraflar çekmişsin aferin sana. Hemen herzin fotoğrafını çekmişsin iyi olmuş. Ben de kindi fotoğrafımı merak ediyordum yolda giderken. Çeken var mı acaba diyordum. Baktım ki sen bol bol çekmişsin Saol kurban.
Fotoğrafların devamını bekliyoruz ha haberin olsun. Hadi kendine iyi bak. Selam.

Son düzenleme:
hadi bakalım iso afetirdin kendini fotolarla:queen:
ama senin makinaya bi ayar çekicem bidaha ona suç atamican.
hadi diyer fotoları bekliyoz tembellik yapmada yükle yarın yatarsın öylene kadar.
sen kaptın bu işi artık yok kim durdursun seni yahu.

rüya işte mehmet abi 3 ayda olur 3 yıl da:mrgreen: ne acayip rüyalar goruyorum bi bilsen.bu gece cbr250 biniyodum:mrgreen::mrgreen: mehmet abi motorda bıktı artık 60-70 olduğu yerde ısınmaya basladı.sen basınca aha dedim adamımı buldum bende arkandan yürrü be cıbır dedim gitti.yalovadan alığımız benzinde güzeldi ama 6.viteste iyi cekmezdi benim motor o gun deli gibiydi walla.

bu 2 resimde benden mehmet abi mustafa abiye hediyem olsun :)
iso saol az önce ulaşta elime kargo.

bratım gene arkada kalmıs waaaa

MESUT VE BIRASI EFES PİLSEN

ÜÇÜ BIR ARADA AYNI NESCAFE GIBISINIZ WALLA

MUSTAFA ABI BAK BU RESMI BI YERDE BI DAHA BULAMAZSSIN NASIL CEKMISIN WAAAA ANLIYEM BEN BU ISTENNNN

rastgele bateee

Son düzenleme:
rüya işte mehmet abi 3 ayda olur 3 yıl da:mrgreen: ne acayip rüyalar goruyorum bi bilsen.bu gece cbr250 biniyodum:mrgreen::mrgreen: mehmet abi motorda bıktı artık 60-70 olduğu yerde ısınmaya basladı.sen basınca aha dedim adamımı buldum bende arkandan yürrü be cıbır dedim gitti.yalovadan alığımız benzinde güzeldi ama 6.viteste iyi cekmezdi benim motor o gun deli gibiydi walla.

tabi çekmez turgut tek başına ama abisini bi gördü kudurdu. tabi.
ah bide isonun motoru kudursaydı tam super olacaktı:queen:
bak bizim oraya resimler ekledim tam sana göre çıkartmada var.

tabi çekmez turgut tek başına ama abisini bi gördü kudurdu. tabi.
ah bide isonun motoru kudursaydı tam super olacaktı:queen:
bak bizim oraya resimler ekledim tam sana göre çıkartmada var.

Walla sende olsaydın tam süper olacaktı 4 motor sağlı sollu :pr: sen napiyodun arkada isoyumu ittiriyodun :mrgreen: ben eve geldiğimde hasan aradı siz avcılar köprüsüne gelmişiniz :mrgreen:

Walla sende olsaydın tam süper olacaktı 4 motor sağlı sollu :pr: sen napiyodun arkada isoyumu ittiriyodun :mrgreen: ben eve geldiğimde hasan aradı siz avcılar köprüsüne gelmişiniz :mrgreen:

aynen biz isonun eskortluğunu yapıyoduk:pr:
dürtükleye dürtükleye geldik işte.
ama bundan sonra tam gaz gidecekmiş öyle dedi:queen:

bügün gelenler haber versinde beraber takılalım krosta.
ordanda biraz balık tutmaya gideriz ve akşama buraya resimleri ekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar