BulgaristaN MT-Bursa Gezisi

evet arkadaşlar bulgaristan mt olarak bursaya hem gezmeye hemde bursada ki arkadaşlarımızın ziyaretine gittik.MT'ye bende yalovadan katıldım :cat: benim resimler kötü ama süper resimler var..benim resimlerden sonra onlarda koyar herhalde :rendeer:
yalova'da bir kahvaltı yapalım dedik.

Yasar arkadaşımız iş sebebiyle katılamadı bize.bizde sen gelmezsen biz geliriz dedik ve iş yerine baskın yaptık:queen:

ucanteneke5(mustafa abi) yakıt takviyesi yapıyor :cat:

mustafa abi benim motorsikleti deniyor :p

işte kader anları..az kaldı iyiceZ :queen:

Selam arkadaşlar, Bursa gezimiz gerçekten çok güzel ve eğlenceli geçti.
Yalovada feribottan iner inmez bizi karşılayan ve bütün gün yanımızdan ayrılmadan bizleri gezdiren ve dönüş yolunda yine feribota kadar uğurlayan Yalova'lı Mesut arkadaşımıza çok teşekür ederim.
Daha sonra bizi çalıştığı tesiste karşılayan ve kek, kola vs. gibi ikramlarda bulunan Yaraş arkadaşımıza da çok teşekür ederim.
Yine bizi karşılamak için arkadaşıyla yalovaya kadar gelen, bizi baraja götürüp mangal yapan ve üstelik bütün masrafları karşılayan Özcan'a çok teşekür ederim.
Dönüşte bizi yalovadaki dükkanında ağırlayan ve ikramda bulunan Ömür arkadaşımıza da çok teşekür ederim.
Herkeze ayrı ayrı selamlar.

001ym6.jpg
[/URL][/IMG]

002ag3.jpg
[/URL][/IMG]

004hj8.jpg
[/URL][/IMG]

mesut1io9.jpg
[/URL][/IMG]

0045td1.jpg
[/URL][/IMG]

005et8.jpg
[/URL][/IMG]

006yd7.jpg
[/URL][/IMG]

007kk4.jpg
[/URL][/IMG]

008cp7.jpg
[/URL][/IMG]

009em4.jpg
[/URL][/IMG]

10zd8.jpg
[/URL][/IMG]

Çok yakında devamı gelecek,
Bizi izlemeye devam edin!!!

neden izmire gelmıyonuz bakıyım sız????? benım tek basıma burdan oraya cıkmam tehlıkelı ama sız topluca gelebılırsınız dımı:mrgreen::mrgreen:

guzel eğlenmışsınız yureğınıze tekerınıze sağlık...

güzel bir gezi yapmışsınız arkadaşlar.motorlarınıza sağlık adanadan selamlar:)

mesut mehmet abi resimlerin devamı gelicek dimi bukadar değiller???mehmet abi donus yolunda eline gazına sağlık walla motor kullandığımı donus yolunda anladım sürüden ayrıldık biraz ama olsun:p

Son düzenleme:
mesut mehmet abi resimlerin devamı gelicek dimi bukadar değiller???mehmet donus yolunda eline gazına sağlık walla motor kullandığımı donus yolunda anladım sürüden ayrıldık biraz ama olsun:p

merak etme.sumenli_iso ve mehmet abi bu akşamda yükler

Ya Cıdden Guzel Gezı Olmus Arkadaslar Yuregınıze Tekerınıze Saglık Ama Tenerelere Bayıldım Zaten Bıtıyorum O Motora Alacam Az Kaldı Cidden Guzel Gezı Olmus Karadenız Tarafınada Beklerız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte bu süper bir gezi bol katılımlı dostluk adına herşey uscuklar muhteşeeeeem gokusu ta buraya geldi emeğinize yüreğinize sağlık

resimlerimiz bu kadarla kalmıyor.bu akşam civarlarında yeni resimlerimiz sizlerle olacak

evet arkadaşlar gerçekten güzel gezi oldu bir tek bizim sumenli_iso ya biraz ders vermek gerekiyo ki gazı biraz açsın yoksam bidakine tenerenin arkasına bağılıcam onu:queen:
biraz resimde benden
kpel700ui1.jpg
[/URL][/IMG]

kpel701ml4.jpg
[/URL][/IMG]

kpel703jx6.jpg
[/URL][/IMG]

kpel707xg3.jpg
[/URL][/IMG]

bende bukadar resim vardı mesut diyerlerini yüklediğin için sağol.
özcana sonsuz teşekürler kırcalı muhabettini çürütmüş oldu böylece ben onun gibi eli açık kırcalı görmedim yahu tekrardan çok teşekürler özcan artık biz bekleriz istanbula.

nedemek abi elimden gelsede sizi daha güzel arlasam keşke iyişallah müsayit olurda geliriz bizde yaşarla:)

özcan yaptıgın herşey için çok teşekürler artık biz sizi bekliyoruz kesene bereket

Aynı zamanlarda bizlerde Bursadaydık :)

Çok güzel gezi olmuş ... Ayaklarınıza sağlık :) (motorlarınıza mı demeliydiki :) )

Nice güzel gezilere :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar