Bulgaristan Kırcaali Gezimiz🇧🇬

Motosikleti
cbf 150
Yanlış anlamada o motorlarla nasıl yaptınız bu geziyi? BMW GS olmadan bence bu gezi yapılamaz bana sanki biraz sallama geldi bu gezi.

Güzel gezi olmuşa benziyor. Epey keyif almış olmalısınız...

@kamyoncu : "GS olmadan bu gezi yapılamazı" bir kez daha düşünmeni yada araştırmanı tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ne güzel gezi.
Hafiften de bir Trakya aksanı sezdim. :)
Bizim oradan da geçmişsiniz. Şimdilik vaktim yoktu videonun hepsini izleyemedim, Edirne'ye kadarını izledim, işler bitsin izlerim.

@Cyan 2025 yazında biz de bi kaçamak yapsak mı böyle? Vize alabilirsem deneyelim. :)

Motosikleti
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ne güzel gezi.
Hafiften de bir Trakya aksanı sezdim. :)
Bizim oradan da geçmişsiniz. Şimdilik vaktim yoktu videonun hepsini izleyemedim, Edirne'ye kadarını izledim, işler bitsin izlerim.

@Cyan 2025 yazında biz de bi kaçamak yapsak mı böyle? Vize alabilirsem deneyelim. :)
Bence ayda en az iki hafta gidilmediyse yaz boşa geçmiş demektir :)

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Güzel gezi olmuş. İsmet abi 50 cc ile Türkiye de dolaşmadığı yer kalmadı. Zor oldu mu mutlaka. Fakat keyif alıyor isen zorluk ufak bir ayrıntı oluyor.

Motosikleti
Sen yengeyi gezdiriyor musun motorla?
Daha ekipmanları tamamlamadık, ekipmanları tamamlayınca gezdiricem. Bu yüzden biraz umutlandım, onu biraz gezdirirsem ben de kendi başıma daha rahat gezerim. Mont ve pantalonu geçen ay aldık, kask, bot ve eldiven kaldı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel gezi olmuş. İsmet abi 50 cc ile Türkiye de dolaşmadığı yer kalmadı. Zor oldu mu mutlaka. Fakat keyif alıyor isen zorluk ufak bir ayrıntı oluyor.
İsmet abi 110cc CUB ile Türkiyeyi ve Balkanları gezmişti. 50cc değildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar