Videonun devamı var marifet küçük cc yapmakYanlış anlamada o motorlarla nasıl yaptınız bu geziyi? BMW GS olmadan bence bu gezi yapılamaz bana sanki biraz sallama geldi bu gezi.
50cc ile dünyayı gezen var.Yanlış anlamada o motorlarla nasıl yaptınız bu geziyi? BMW GS olmadan bence bu gezi yapılamaz bana sanki biraz sallama geldi bu gezi.
2024 yazında 3 motosiklet Honda cb125f Pcx125 ve Kanun cup 100 le yaptığımız gezi videolarını Youtube kanalımdan izleyebilirsiniz linki paylaşıyorum iyi seyirler.
ilk videoda svilengrad'da yemek yediğiniz kısmı atlamışsınız, köfteci atlanır mı gezinin en önemli yeri orası diye söylene söylene buraya geldim, sonraki videolarda köfte görünce rahatladım.
Bence ayda en az iki hafta gidilmediyse yaz boşa geçmiş demektirNe güzel gezi.
Hafiften de bir Trakya aksanı sezdim.
Bizim oradan da geçmişsiniz. Şimdilik vaktim yoktu videonun hepsini izleyemedim, Edirne'ye kadarını izledim, işler bitsin izlerim.
@Cyan 2025 yazında biz de bi kaçamak yapsak mı böyle? Vize alabilirsem deneyelim.![]()
işte bana vize sorun. Vize çıkarsa neden olmasın.Bence ayda en az iki hafta gidilmediyse yaz boşa geçmiş demektir![]()
Yeşil pasaportu artık kabul etmiyorlar mı? Niye vize gerekiyor?işte bana vize sorun. Vize çıkarsa neden olmasın.![]()
schengen vizesi değil yengen vizesine ihtiyacım var. Trakya sınırları içinde gez diyor hatun.Yeşil pasaportu artık kabul etmiyorlar mı? Niye vize gerekiyor?
schengen vizesi değil yengen vizesine ihtiyacım var. Trakya sınırları içinde gez diyor hatun.![]()
Daha ekipmanları tamamlamadık, ekipmanları tamamlayınca gezdiricem. Bu yüzden biraz umutlandım, onu biraz gezdirirsem ben de kendi başıma daha rahat gezerim. Mont ve pantalonu geçen ay aldık, kask, bot ve eldiven kaldı.Sen yengeyi gezdiriyor musun motorla?
İsmet abi 110cc CUB ile Türkiyeyi ve Balkanları gezmişti. 50cc değildi.Güzel gezi olmuş. İsmet abi 50 cc ile Türkiye de dolaşmadığı yer kalmadı. Zor oldu mu mutlaka. Fakat keyif alıyor isen zorluk ufak bir ayrıntı oluyor.