Bulgaristan gazlaması video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen sene pist yarışlarının bir ayağı bulgaristana alınmıştı bizde motorla seyretmeye gittik . ve video cektik biraz.
arkadaşlar kusura bakmayın güneş biraz görüntüyü bozuyor ama izlemeye değer bir video.
http://www.metacafe.com/watch/1459186//

çok güzel paylaşım için teşekkürler abi:rendeer:

süper abi..hayabusayı sen kullanıosun bu sefer,osman abi nerde peki..

izlediğim ender güzel videolardan bir tanesi.tesekkurler.sade ve guzel bir gaz kapatma videosu olmus.Allah kazadan beladan korusun.

fena degil video :p koymayın böle videolar kıskanıyorum :p

paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Hayret.. Herkesin bu tür yorumlar yapması çok ilginç. Trafiğe açık bir alanda saatte 340 km gibi saçma sapan bir hıza ulaşmanın nesi ilginç olabilir ki. O an en ufak bir taş parçacığı bile herşeyin olması için yeterli. Bu arkadaş ölecektir. O belli. Bunun tartışması yok. Gerçek olan şey ölürken acı çekmeyecek olması. Benim üzüntüm onun ölmesi değil. Ölürken masum sade olaydan haberi olmayan başka insanlarıda parçalayarak öldürmesi.
Ondan sonra saçma sapan topikler açıp neden yayalar bize saygı göstermiyor. Neden trafikte araç sürücüleri bize tuhaf bakıyor demeyin hiçbiriniz. Çünkü ulaşıma açık, kamuya açık bir yolda saatte 340 km lik hıza çıkan bir hastalıklı kafayı herkesin eleştirmesi lazım. Ben araç sürücüsü olsam yanımda birisi 340 km hız ile geçse ne düşünürüm. Yada arka koltukta 3 yaşınızdaki evladınız otururken böyle bişey hakkında siz ne düşünürsünüz? İnsan otobanda böyle bi'şeyi göremez ya. Ne kamyon, ne otobüs, ne araba görmez. Sola kırsa olay bitti......
Kusura bakmayın.. Hiçkimse iyi düşünmez.. Yazıklar olsun..

renkli camla çekim olmamış.
neticede bir emek verilmiş ama emeginize yazık olmuş.

@ Selka,
boyle yazıp da emekçi kardeşimizi siteye küstürmeyelim.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya hocam şu gerçeği niye kabullenmiyosunuz. adam race motoru şehir içinde bakkal manav için almıyor ki. hız tutkusunu tatmin etmek için alıyor. bunun böyle videoya dökülüp foruma koyulması tabi doğru olmayabilir. zaten bunun kararını biz değil forum adminleri verir. uygun görüyolarki sitede bu video var.
yani diyeceğim tepkini dile getirmek izliyosan videoyu açıp izleyip hit ini yükseltme.

Bide bütün mesajda yazdığın riskleri adam göze alıyorki basıyor. sonuçta karşındaki 20 yaşında toy bi geç değil 40 yaşında koca adam.

kapıkulenden sonraki yol düm düz, yarış pisti gibi bi yol zaten güzel olmuş:)

Ya hocam şu gerçeği niye kabullenmiyosunuz. adam race motoru şehir içinde bakkal manav için almıyor ki. hız tutkusunu tatmin etmek için alıyor. .

Ben her tür gerçeği çok iyi görüyorum. Her zevk istenildiği anda kamuya ve toplumun ortak kullanımına sunulmuş alanlarda ifa ve icra edilemez. Super Sport motorlara karşı değilim. Trafik kurallarına ve makul hız limitlerine uyulduğu zaman sorun yok. Ama senin yada onun zevkini tatmin edebilmen için; benim yada bir başkasının hayatını riske atıyorsan, işte o zaman sana müdahale etme hakkım doğar Super sport motosikletlerin amacına hizmet maksadı ile kullanacak isen piste yada trafiğe kapalı özel alanlara gideceksin. Orada ister isen 480 km hız yap. O zaman çok iyi; helal sana. Ne güzel devir almış derim. Harika diyebilirim. Ama herşey yerinde güzel... Ama burada ki gerçek maalesef bu.. Başkasının hayatını tehlikeye atamazsın. Yoksa hayatta yüksek hızdan başka ne zevkler var tatmin edilmesi gereken ki; Kamuya açık ve ortak kullanım alanlarında icrası suçtur.. Bunun tartışması olamaz.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkiye için konuşuyoruz dimi.

Trafik kurallarına ve makul hız limitlerine uyulduğu zaman sorun yok.

Bu kelime hariç dediklerinin geri kalan kısmına ben zaten katıldığımı söyledim. Scooterların bile 100 ün üstüne çıkmaya çalıştığı bu ülkede ne doğruki abim.
polisler bile ss motorların yanına gelip yarışalım mı demiyolar mı?

+ bu konu çok konuşuldu forumda.

bide istanbul gibi bi yerde SS makina ile yavaş gidince başına neler geliceğini hiç bilmiyosun. benim fazla tecrübem olmamakla beraber 5 aydır ss sahibiyim. yani daha çömezim. fazla hız yapmamaya çalışıyorum ama trafiğe çıktıgım anda millet ya gelip uzayayım diye tacız ediyor yada arka tekerleğimden ayrılmıyor.

erdemd . kesinlikle haklı bizler motosikleti ulaşım aracı olarak değil hobi ve hız için kullanıyoruz ve genelde riski azaltmak için otobanı kullanıyoruz.
yaptığımız işin tehlikeli olduğuna katılıyorum fakatttttttttttttt
nekadar risk okadar adrenalin ve zevk alıyorsun.
bu bizim tercihimizdir .
sanmayınki sizin bindiğiniz 250cc motorlar öldürmez her 2 tekerin riski vardır ;)
birde anlamadığım nokta şu. yabancı sitelerde izleyince cok hoşunuza gidiyo,biz cekince böyle bir video neden tepki oluyo anlamış değilim(bu kısım eleştiri getirenlere) ;)

genelde bu tepkileri cruıser,chopper kullanıcıları veriyor:silent: ego tatmini bi çememezlik diye yorumluyorum:rendeer:

genelde bu tepkileri cruıser,chopper kullanıcıları veriyor:silent: ego tatmini bi çememezlik diye yorumluyorum:rendeer:

sana kesinlikle katılıyorum Batu . ayrıca bu tercih meselasidir . bende chopper ve cruiser tarzı motorları sevmem .tarzıma uygun değiller .ama binicilerine neden yavaş kullanıyonuz ne zevk alıyonuz demem. bizim bindiğimiz makinalar hız için yapılmış yavaş gideceksem niye bu motoru alayımki ?
herkezin tercihine saygı duyulması lazım :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar