Bulgaristan dan gelen dostlarımızı karşıladık (resimli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tikky_' Alıntı:
arkadaşlar bugün bende katılmak istiyorum detaylı bilgileri alabilirmiyim

bekliyorum

tikky gec kaldın adamlar Türkiye den çıkmıştır :)

serkan79' Alıntı:
bu olayda en büyük emeği gecen arkadaslar MUSTURAKİ ve TEROR hele mustafa adamlara yardım edecem diye kendini heder etti helal olsun valla ne denir böyle adama yüregine saglık :rendeer:
serkancım seninde en az bizim kardar koşturdun asıl sana teşekkür etmemiz gerekir.

gelen arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim :rendeer:

fotoğraflar harika olmuş ama bence bütün fotoları koymalısın çünki bu topiğin linkini misafirlerimizede göndericem

bu karşılama ile ilgili ufak bir yazı hazırlamayı düşünüyorum

saygılar
-MUSTURAKİ-
MUSTAFA

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alex ve Arkadaşları.

Öncelikle yazıma başlamadan önce MT-İstanbul'u böylesine güzel temsil ettiğiniz için Sizlere(MT Üyesi 10 Kişi'ye) Sonsuz Teşekkür ediyorum:rendeer:
BG doğumlu biri olarak Alex ve arkadaşlarını ağırlamak bana büyük bir zevk verirdi. Kendilerini Gezimizin Rotası KIYIKÖY iken oraya davet ettim oradan da İstanbul'a getirip gezdirecek ve Evimde ağırlayacaktım Evim buna müsait. Ancak KIYIKÖY Gezimizin Rotası İZNİK Olarak değişince ki bunda benim bir suçum yok Kıyıköy beğenilmeyince böyle oldu. Kendilerini İzniğe davet ettim buradan beraber gideriz diye. Fakat o Arkadaşlarıma sorayım Rotamız üzerinde ise Geliriz dedi. Fakat daha sonradan Rotaları oraya gidince şaşıyor diye gelmek istemediler.... İzniğe gittim Aklım onlarda kaldı fakat gitmeden önce Musturaki arkadaşımızın açtığı topiği duydum içim biraz rahatladı demek ki duyarlı arkadaşlarımız var karşılayacaklar dedim kendi kendime...(Gözüm Hep Alderney Arkadaşımızı aradı acaba gidip karşılar mı diye)

Moderatör tarafında düzenlendi:
TARTIŞMANIN BİTMESİ İÇİN TOPİC BİR SÜRELİĞİNE KİLİTLENECEKTİR.LÜTFEN KARŞILIKLI İTHAMLARDA BULUNURKEN KARŞIMIZDAKİLERİ İNCİTMEYELİM,BU TOPİC İYİ BİR AMAÇ İÇİN AÇILMIŞ SONUÇTA AMACINA ULŞAMIŞTIR İLGİ GÖSTEREN,GÖSTEREMEYEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİZ

TOPİCTE TARTIŞMA İLE ALAKALI BAZI TEMİZLEMELER YAPILMIŞ,BAZI MESAJLAR EDİTLENMİŞTİR.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar