Bülent Serttaş - Motosiklet Kazası

:cherry:tarkandan sonra ekol olur şimdi . nediim geçmiş olsuın kasko vardır umarım .. (sandalyeler için soyledim) :cherry: ((((((((:)

hey maşşallah hey...sayın adaş türkücüm bu işler türkü söylemeye benzemez...öğrenmek istiyosanız iyi bir kursa gitmeniz gerekir...yalnız daha öncesinde gaz ve frenin nerde olduğunu öğrenmeniz gerek...:)

gülmekten yarıldım ya.5 yaşında ki çocuklar gibi.Bu saatte bizi güldürdün ya Bülent bey Allah'da sizi güldürsün:queen:

yavf Gürkan nerden buldun bu şaklabanı motora binişi bile ofsayt adamın heyy allahım yaaaa

Harika yaaavvv....:queen: Krize girdim harbi bundan daha iyisi olmaz heralde... :queen: Hepside akülü yavv.. insan biraz öğrenmeye çalışır. :queen:

Düzeltmek istediğim birkaç konu var.

1- Bu adam türkücü değil. Arabeskçi...
2-Motosiklet kullanacak kadar bile vücut-beyin kombinasyonu kuramayacak yeterlilikte biri
3-Bunun meşhur olmayan versiyonları bunları sokakta yaparak insanların bize bakış açılarının değişmesine yol açıyorlar...

Esefle kınıyorum...

Bülent, ikitekerden elini, ayağını, poponu çek!!!

:)

Allah'ım ya :pr: Acaip Kıl, uyuz, gıcık, deli olduğum birisi bu herif ya :pr:
Bu adamın neresi sanatçı Allah aşkına ya :pr: bu adamın neresini dinliyolar ben anlamıyorum..

Buna o aletleri verenlerde kabahat...
Allah'tan izleyicilerden birine bişey olmadı, ya ortalarda dolaşan küçük bi çocuk olsaydı ?
Nolurdu, motosikletçilerin adı kötü anılırdı..

:pr: inşallah akıllanmıştır...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
prometheus gibi endurocu :mrgreen:

ahaahahahahah allah iyiliğini versin çok güldüm akşam akşam :) :):):) :)
benden daha kötüleride varmış :p

Yaw iyi tamamda niye bu kadar adamı yerin dibine sokuyorsunuz anlamadım. Bencede bilmeyen almasın eline motoru ama yinede saygılı olmak lazım. Hakarete varacak sözleri söylemesek daha iyi olur kanaatindeyim :)

asm

Şahısla ilgili şeyleri fazla uzatmayalım,konu çerçevesinde kalalım derim (netten hakaretlerde değerlendiriliyor artık)

E ne demişler ;" Çarşambanın geleceği Perşembe'den belli olur" :)

Sponsorluk gibi birşeyden ötürü bu motorları sürmeye uğraştı galiba kendisi. (gerçi final bomba oldu,gözlerimden yaş geldi gülmekten :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar