- Konu Yazar
Herkese merhaba benim bujilerle ilgili bir sorum olacaktı her buji her motora olurmu? ve ben motoruma kuba cg100 klasik ngk iridium buji takmak istiyorum en uygun nereden alabilirim ve motoruma uyarmı?
normal ngk buji mi takayım yani motora
İridyum buji daha fazla güç çeker elektrik aksamından. Elektrik aksamın yetersiz kalırsa canıva okursun motorun veya bujilerin veya elektrik aksamının.
...iridyum bujilerin tepki süresi çok daha kısa olduğu için...
Bujinin tepki süresi mi??? Bunları nereden okuyup öğreniyorsunuz arkadaşlar, kaynak gösterebilir misiniz? Yoksa komşunun motordan iyi anlayan oğlunun bir arkadaşı mı söylemişti?
Daha az saldırgan yorumlar yapabilirseniz, korkmadan yazı yazılabilir belki foruma?
Yarım hoca dinden,yarım doktor candan edermiş....
Söylemim yanlış olabilir, kıvılcımla ilgiliydi kast etmek istediğim şey. http://www.basgaza.com/ultrasonic-bu...nuID-9466.aspx
Daha az saldırgan yorumlar yapabilirseniz, korkmadan yazı yazılabilir belki foruma?

Benimde öyle olacak gibi hem aklımda soru işaretleri oluştu iridium ile ilgili çok güç çekmesi vesaire
sanırsam o parazit yapmasın olayı elektronik sistemleri üst planda olan motorlar için geçerlidir (çekiş kontrol sistemi vb)