Bugün Yaşadığım Kaza

Bugün Şemsettin Günaltay caddesinde caddesinde yaklaşık 40 hızlan ilerlerken sol şeritten sinyal falan vermeden önüme bir araç çıktı. Yer ıslak ve kaygan olduğu için düştüm. Adamlar başka bir araç ile tutanak tutmak istedi bende kabul etmedim. Polis çağırdım ama polis gelene kadar adamlar kaçtı. Kolum ağrısı ile yarım saat polis bekledim. Polis tutanaklık birşey yok diye çekti gitti.

1. Arabayı kullanan gençler alkollü
2. Araçta eksik birşeyler var ki aracı değiştirmek istediler.
3. Sonuçta bir kaza var

İllaki orada tutanak olması için ölmem ki gerekiyordu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arabaya çarpmış olman gerekiyor. Karakolda şikayette bulunabilirsin ama kovuşturmaya gerek bulunmadı diye cevap geliyor en fazla. Neyse geçmiş olsun.

Teşekkür ederim Evet seigen aynen öyle çarpmadığın sürece bir hakkın yokmuş.

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun.
en azından fotosunu çekseydin.
plakayı ihbar etseydin.

Plakayı aldım fotoğrafta ama inan hiç bir şeye yaramıyor. İllaki o araca vuracaksın yada altında kalıp öleceksin ozaman işe yarıyor.

kayıp düşünce karşıdan gelen arabanın altına girip ölmen lazım ki o zaman şikayetçi olabilirsin. burası türkiye. geçmiş olsun, allah korumuş.

esas polisleri şikayet etmek gerekiyordu, resmen görevlerini yapmaktan kaçmışlar, karşı taraf aracı kaçırdığına göre araçlarının en iyi ihtimalle vergi borçları, muayene eksiklikleri vardır, en kötü ihtimalde araç çalıntıdır, sürenin babasınındır vs... sürücü alkollüyse o da tabiki o arada değişecektir ama yani dediğiniz gibi illa ölmeniz mi gerekiyor, plakaları belli olduğu halde nasıl oluyorda hiçbir işlem yapmak istemiyorlar, ingilterede karşı tarafın şikayeti ceza almanız için yetiyormuş, bu sebepten herkes birbirine anormal saygı gösterip, yapmacık hareketlerde bulunuyor, kavşaklarda birbirlerine yol veriyorlar, birbirlerinin hakkına tecavüz etmiyorlar ... cezalar anormal pahalı, onu söylememe bile gerek yok ...

Önünüzde Video Kamera bulundurun artık. Lazım Çünkü. Duracağınızda sele altına koyuverin.

aklıma şu soru geldi; şimdi sen kayıp düştün, motosikletin bir tarafa gitti ve sende arabaya çarpıp (bedeninle) hasar verdin. bu bir trafik kazası mıdır yoksa haraket halindeki araca uçan tekme atmakla eşdeğer midir? diyelim sen suçlu bulundun (ne de olsa arkadan çarptın ya) motosikletinin sigortası karşı tarafın aracındaki hasarı karşılar mı? neticede motosikletin çarpmadı, sen çarptın. senin durumun çözümsüz kalıyorsa böyle bir vakaya hiç çözüm (haklıyı korumak adına) bulamazlar diye düşünüyorum.

aklıma şu soru geldi; şimdi sen kayıp düştün, motosikletin bir tarafa gitti ve sende arabaya çarpıp (bedeninle) hasar verdin. bu bir trafik kazası mıdır yoksa haraket halindeki araca uçan tekme atmakla eşdeğer midir? diyelim sen suçlu bulundun (ne de olsa arkadan çarptın ya) motosikletinin sigortası karşı tarafın aracındaki hasarı karşılar mı? neticede motosikletin çarpmadı, sen çarptın. senin durumun çözümsüz kalıyorsa böyle bir vakaya hiç çözüm (haklıyı korumak adına) bulamazlar diye düşünüyorum.

Kardeşim sinyal vermeden şerit değiştirilmez, kaldı ki herifler yol değiştirmiş.

Geçmiş olsun kardeşim.

ben bunların taaaaaa ..... diye devam ediyorum. banada araba çarptı motorla. mahkemelik oldujk adamla. polis rastgele tutanak tutmus ben hastaneye kaldırıldımda. sokayım böle adalete.

Allah rızası için şu forumda bu arkadaşa özelden yardım edecek bir polis yok mu? Yine mi mağdur olan mağduriyeti ile kalacak? İyi ki adamı dövmemişler, at hırsızları kim bilir neyin hesabındalardı? Bizler kaza yapalım, sebep olanlar kaçsın, illa ölmemiz mi lazım ...

Bugün Şemsettin Günaltay caddesinde caddesinde yaklaşık 40 hızlan ilerlerken sol şeritten sinyal falan vermeden önüme bir araç çıktı. Yer ıslak ve kaygan olduğu için düştüm. Adamlar başka bir araç ile tutanak tutmak istedi bende kabul etmedim. Polis çağırdım ama polis gelene kadar adamlar kaçtı. Kolum ağrısı ile yarım saat polis bekledim. Polis tutanaklık birşey yok diye çekti gitti.

1. Arabayı kullanan gençler alkollü
2. Araçta eksik birşeyler var ki aracı değiştirmek istediler.
3. Sonuçta bir kaza var

İllaki orada tutanak olması için ölmem ki gerekiyordu?

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. bu gibi durumlar için malesef ya bir şahit ya da görüntü kaydı gerekiyor. bu yüzden motosiklet kullanıcıları imkan elverdiğince kaska takılan kayıt cihazlarını kullanmalıdır. malesef şu anki durumda yapılacak bir şey görünmüyor. ama kayıtlı görüntüler olsaydı hem polisler, hem de önünüze kıran araç sürücüsü hakkında görevi ihmal, trafik güvenliğini ihlal etme ve taksirle yaralama suçlarından işlem yapılırdı. tekrar geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Allah rızası için şu forumda bu arkadaşa özelden yardım edecek bir polis yok mu? Yine mi mağdur olan mağduriyeti ile kalacak? İyi ki adamı dövmemişler, at hırsızları kim bilir neyin hesabındalardı? Bizler kaza yapalım, sebep olanlar kaçsın, illa ölmemiz mi lazım ...

Kanunen yapacak bir şey yok kardeşim, daha öncede defaeten belirttim suçu delillendirmek diye bir kavram var, eminim ki bu arkadaş doğruyu söylüyor. Ama Nerden biliyoruz ? Kendi anlatımından ...
Başka bir delil, resim varmı ? YOK... Karşı taraf, Polisler para aldı bana iftira atıyorlar deyip şikayetçi olunca ne olacak ????

Dünyanın neresine gidersen git bu tarz ifadelerle kanuni işlem yapılmaz, yine daha önce belirttim Kask kamerası yada buna benzer gidona oturtulan kameralardan yavaş yavaş edinmemiz lazım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar