bugün yani 26,02 öğleden sonra kaza yaptım :-(

Geçmiş olsun,Hepimiz bazen aklımızdan bazı şeyleri geçiriyor ve kontransyonumuzu bozuyoruz.
Allah elem keder vermesin.
İyi akşamlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun bahti ya!
walla çok üzüldüm
umarım bi daha böylre bişey yaşamazsın..

Bahtiyar çok büyük geçmiş olsun kardeşim hiç üzülme olan olmuş sana yada bir başkasına bişey olmamasına çok sevindik motorunda da büyük bir hasar yok allahtan gereken ne varsa el birliğiyle yaparız sen kafanı yorma hayatta herşey insanlar için kız arkadaşına kafanı takıp trafikte de dikkatini dağıtma bidaha gelmiş geçmiş olsun seni seviyoruzz :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun dostum keşke kız mevzularına bu kadar girmeseydin... Hatun milleti öyledir.. Dır dır da dırdır..

Geçmiş Olsun dostum Allah daha büyünden korusun ne diyelim herkesin dediği gibi can'a geleceniğine mala gelsin tekrar tekrar geçmiş olsun....

çok geçmiş olsun. sana bir zarar gelmesinde gerisi bir şekilde olur nasıl olsa.
ALLAH bir daha göstermesin.

nevzat150 çok geçmiş olsun.insanın motorundaki ufak bir çiziğin bile nasıl can sıktığını bilirim.benim motor da yan ayagı kaldıgı için düşmüştü.küçük bir çizik olmuştu ama insanın içi açıyor. yollarda çok dikkatli olalım arkadaşlar çok küçük bir dikkatsizlik ben bize hem motora zarar verebilir.kazasız belasız sürüşler

can kardeşim çok üzüldüm, lütfen daha dikkat, sen bize lazımsın, her daim yanındayım gözlerinden öperim.
sevgilerimle,

Bahtiyarcım,nazar değdi valla sana..toplantımızda nazarlık asacağım..dün zaten aklımız sizde kalmıştı..Allah beterinden korumuş..

büyük geçmiş olsun, bu aralar yollar buz pateni pisti gibi.

ben de geçen cumartesi istanbul'da yağmura yakalandım, ani hareketi hiç istemiyor tekerler, yollar çamurdan, otomobil yağından acayip kaygan, düşmedim ama ekstra çaba sarfettim, kafam dalgın olsaydı kesin yapışırdım yere...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Babam "motor öyle birşeydir ki senin kendisinden başka birşey düşündüğünü sezerse kıskanır atar seni sırtından" derdi. Hoş hala diyor:p

Geçmiş olsun..

büyük geçmiş olsun dostum..bende 1 ay kadar önce 2 saniyelik dalgınlık yüzünden arabamın sağ ön lastiğini kaldırım taşına sürttürerek yardım: allahtan yol tamamıyla boştu.:pale: trafikte hangi aracı kullanırsak kullanalım kesinlikle dikkat yolda olmalı; hele ki motosiklette..bide sadece trafikle değil aynı zamanda yollardaki sürprizlerlede boğuşmak zorunda olma durumu vs.

Son düzenleme:
ya varya motorunun rengi tam benlik yani kazadan önce görseydim
nazar konusunda bnden şüphelenebilirdin
geçmiş olsun
kızları da çekiştirip durmayınn :mrgreen: :mrgreen: ne istiosunuz
bilmiorum :silent: :silent:

Geçmiş olsun. Sana birşey olmamış öncelikle bu güzel ikinci olarak motoruna da birşey olmuş sayılmaz o yüzden şanslısın... Eğer yeni topcase alacaksan satılan dandik topcaseler yerine biraz daha esneme kabiliyeti olan ve sağlam plastikten yapılan topcaselere yönelmeni tavsiye ederim. Örneğin bir arkadaşım kappa 35lt. topcase kullanıyor motorlar her iki yönde de yatmasına rağmen ne çantada ne de bağlantı noktalarında bir sorun yok ki ybr'ler yan yatınca yere ilk temas eden elcik ve topcase oluyor ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar