BuGüN TeSaDüF ESeRi '' YSRGNYS '' AbiimLe tanışştım :)

Selam arkadaşlar :) Bugün motoru sanayiye götüriim dedim :) Maksat Motorlaa dolaşmak Tabi :) Neyse usta nın eLinde iş wardı oturduk bekledik muhabbet derken :) Baktım bi keeway duruyo arkamda ; öNüNDe de www.motosiklet.net ambLemi :rendeer: Hemen dedim
-kimin bu :)
ysrgnys abim geldi ordan
-hayırdır
derken :)
-sen de bu siteden misin ? dedi :)
dedim ;
-ewet :cherry:

Tabii daha nick imi sölememişim :) muhabbet ederken dedi cakalaz war bi tane onunla tanısmayı çok istiyorum :queen: :queen: dedim :
-benim cakalaz :queen:

Nası tesadüf anlamadm :) ALLaH' ın işi iştee :cherry: neise biraz muhabbet ettik ; sonra motorları baktırdık ; 1-2 de foto iştee ; öLe döndüm ben geriye :cherry:

WaLaa Yarın Yalowa ya gidiyorum ; saLı günü döncem o zaman görüşcez iştee :cat: Daha güzel fotolar koycam işte o zaman

Shot at 2007-08-17

Shot at 2007-08-17

Shot at 2007-08-17

Son düzenleme:
Vayy çakalaz rizede bizden başka mt üyeside varmış:mrgreen:

Rize mt giderek büyüyor.:mrgreen:

Gaziantep İl Temsilcisi
oooo artık cogalıyorsunuz hadı bakalım hayırlısı

@ ELiNT ;

Kardeşim ; abimiz Rize Li ama Rize de yaşamıyo ; TRabzon da büyümüş ; ANKara da yasıyoo :) Bi de bankacı oĞLu war :)

Cako boynunda ki sarı fuları alsaydın :mrgreen: Takım olurdu, ayakkabı ve motorunla :queen:
Bak bu sefer ayakkabıya bakmadım :queen:

cakalaz ne yani şimdi bizim rize mt kadrosunda artış yok mu:silent::salut: :salut:

:cherry: Tubis e bakın allah askına :) iLLa bişeye takcak halaa akLı ayakkabudaa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar