- Konu Yazar
Selamlar
Yok yahu kötü olan ben degilim..
Burada Alaman forumunda gezinirken bunu okudum..
Hosuma gitti..
Sizler nasil arabalara kiziyorsaniz ayni olay buradada var..
Buradada genelde araba sürenlere kizar motor kullanicilari..
Ama bu arkadas hem motorcu hem araba süren bir kisi olarak olayi güzel anlatmis...
Sayfa bu..
http://www.cbf-1000.de/VBForum/showthread.php?t=18793
Tercümeside kisaca söyle.. Bu saatten sonra uzun uzadiya anlatmiyacagim..
Aracimla yan yoldan ana caddeye cikacaktim.. Hava yagisliydi ve duruma göre bayagi karanlikti.. Ana yoldan gelen araclardan önce trafige girmek istedigim icin gelen bir Yamaha xy900 ü görmedim.. Yeni hizlandigi icin hizli degildi ama raylarin üzerinde acil fren yapmasi gerektigi icin düsmesine yetti.. Hemen durdum ve motorun altindan cikarmaya yardim ettim.. Poliste geldi..
Ve benim akan trafige dikkat etmedigim icin ve kaza ile sonuclandigi icin 120 euro ceza ve 3 puan aldim.. Neyse yinede ucuz atlattik..
(Bundan sonrasi en güzeli)
Artik benim düsüncem.. Bundan sonra beni görmeyen araclarin sürücülerini duvara dayayip kursunlamayi düsünmeden önce buda benim basimada gelebilirmi demek???
Herzaman dikkatli olun.. Motor yada arac sürücüsü olarak...
Yorumlardan birisi cok hosuma gitti ve haksizda degil..
Benimde motorculari yada bisikletlileri görmedigim olmustur..
r:
Yorum asagi yukari söyle..
Sanirim Dünyada hicbir arac sürücüsü bugün bir motorcuyu koltugundan indiricem diyerek uyanmiyor..
Motorunuzu asagi yukari 30 metre uzakliga birakip tek gözünüzü kapayip bir parmaginizi motora cevirip bakin...
Ne görüyorsunuz???
Hicbirsey..
Arabadaki A Säuleyi düsünün simdi.. O cok cok daha kalin..
(A Säulenin Türkcesini bilmiyorum..
Su Dalga..

Iki kapinin arasindaki B Säule.. En arkadaki C Säule..Anladiniz sanirim)
Yok yahu kötü olan ben degilim..
Burada Alaman forumunda gezinirken bunu okudum..
Hosuma gitti..
Sizler nasil arabalara kiziyorsaniz ayni olay buradada var..
Buradada genelde araba sürenlere kizar motor kullanicilari..
Ama bu arkadas hem motorcu hem araba süren bir kisi olarak olayi güzel anlatmis...
Sayfa bu..
http://www.cbf-1000.de/VBForum/showthread.php?t=18793
Tercümeside kisaca söyle.. Bu saatten sonra uzun uzadiya anlatmiyacagim..
Aracimla yan yoldan ana caddeye cikacaktim.. Hava yagisliydi ve duruma göre bayagi karanlikti.. Ana yoldan gelen araclardan önce trafige girmek istedigim icin gelen bir Yamaha xy900 ü görmedim.. Yeni hizlandigi icin hizli degildi ama raylarin üzerinde acil fren yapmasi gerektigi icin düsmesine yetti.. Hemen durdum ve motorun altindan cikarmaya yardim ettim.. Poliste geldi..
Ve benim akan trafige dikkat etmedigim icin ve kaza ile sonuclandigi icin 120 euro ceza ve 3 puan aldim.. Neyse yinede ucuz atlattik..
(Bundan sonrasi en güzeli)
Artik benim düsüncem.. Bundan sonra beni görmeyen araclarin sürücülerini duvara dayayip kursunlamayi düsünmeden önce buda benim basimada gelebilirmi demek???
Herzaman dikkatli olun.. Motor yada arac sürücüsü olarak...
Yorumlardan birisi cok hosuma gitti ve haksizda degil..
Benimde motorculari yada bisikletlileri görmedigim olmustur..
Yorum asagi yukari söyle..
Sanirim Dünyada hicbir arac sürücüsü bugün bir motorcuyu koltugundan indiricem diyerek uyanmiyor..
Motorunuzu asagi yukari 30 metre uzakliga birakip tek gözünüzü kapayip bir parmaginizi motora cevirip bakin...
Ne görüyorsunuz???
Hicbirsey..
Arabadaki A Säuleyi düsünün simdi.. O cok cok daha kalin..
(A Säulenin Türkcesini bilmiyorum..
Su Dalga..

Iki kapinin arasindaki B Säule.. En arkadaki C Säule..Anladiniz sanirim)