Bugün düştüm :/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Salı pazarının içinde 10 km hızla giderken ön fren kolu kesin parmağıma takıldı birden kendimi yerde buldum motorda ufak tefek çizikler oldu :pr: tam da 240 km oldu kazasız belasız atlattık diyordum :pale:

arkadaşım bende zat 150 kullanıyorum ön freni birazda sakat yapmışlar.Benim ön frende birgün takılı kaldı.Motoru elimle itiyorum motor gitmiyo herjalde arka teker kilitledi dedim sonra aynı işyerinde çalıştığım arkadaş işi çözdü.Fren kolunun ucundaki civata takılmış kendine dikkat et ve servisle bir görüş havada yapmış olur kardeş tavsiyesi.Allah beterinden saklasın. :rendeer:

geçmiş olsun arkadaşım. :rendeer: allah daha kötülerini göstermesin. :king:

geçmiş olsun kardeşim.. umarım bir daha olmaz .. algıların artmıştır ..her kaza bir uzuvdur farkında olmadığın..

Geçmiş olsun valla bende mobilettede alışkanlık yapmıştı bıraktım şimdi dikkatli gitmek lazım...

Moderatör (forrap)
UmARsIZ, geçmiş olsun dostum boşver motorunda ki çizikleri sana bişey olmasın o çizikler nazar olarak kalsın o kadar olsun takma kafana :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saolun dostlar

Allah kemseye kaza bela vermesin. Dünde benim arka fren kitlendi bir sol bir sağ zor toparladım. :sunny:

Geçmiş olsun arkadaşım, en büyük kazan bu olsun .
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

geçmişolsun kardeş ilk ve son kazan olsun inşallah çiziklere gelince dert etme onlar nazarlık

umarsız olayı biraz açarmısın nasıl oldu .

parmağın takılması nasıl oldu . veya ön fren kilitledimi. bakın zat 150 ön fren kitleniyor ise o kadar hoş bişi değil yani . ZAT ları iyi gördüm bugüne kadar .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şimdiye kadar hiç ön tekerleğim kitlenmedi nası olduğukonusunda hiç bir fikrim yok canım çok yandı aynı anda direksiyonu çevirdim sanırım bbir anda motor altımdankaydı gitti ilginçti yani :/

geçmiş olsun,arkadaşların dediği gibi motorunun nazarlığı olsun bendede var oyle 2-3 tane cizik.Önemli olan sana bişey olmamıs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar