Bugün düştüm :/

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Geçmiş olsun kardeş, eğer nasıl kitlendiğini bilmiyorsan frenin benim iki tahminim var; birincisi fren elciğinin müşür kısmındaki koruma lastiği takılmış olabilir (zayıf ihtimal) ikincisi fren merkezindeki lastikler takılıo olabilir, kaliper miydi neydi hatırlayamadım. Servise gidip bir baktır, arabada her fren balatası değiştiğimde o lastikleri temizletir yağlatır ve alıştırırdım. Ama korkarak binme motora bu dediklerim ancak düşük hızlarda kitleyebilir freni. Tekrar geçmiş olsun.

geçmis olsun son kazan olsun ciziklerde nazar boncugu olsun (bende 8-10 tane var :bounce: :thumleft: )

UmARsIZ, olcay abinin (Eyong,) dediği gibidir.Bu konuda olcay abiye guvenim sonsuz !!((Servisin bakarak anlayamadıgı sorunu,msn'den yarım yamalak anlatmamla direk olarak cozdu,Tekrar Teşekkürler Eyong, :rendeer: ))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler eyong, Servise götürdüm baktılar her hangi bir sorun olmamasına rağmen deiğin gibi balatalara baktılar. Dün zaten 300 bakımı gelmişti aletin bayağı uğraştırdım bahtiyarı :)

Umarsız kardeş hangi servise götürüyorsun motorunu. ilk bakım 500 km de değilmi beni bilgilendirirmisin.

cok gecmiş olsun umarsız arkadaşım umarım son kazan olur allah daha kötüsünden saklasın bende dün park ederken kücük bir kaza yaptım ve cok hafif karşımda duran bir araca çarptı ve motorumun önü yarıldı :salut: moralım cook ama cok bozu ben düşünüyorum eyer yolda biraz süratli giderken düşseydim motor tamamenmi dağılacaktı acaba????? :pale: tekrar cok gecmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
gecmıs olsun kardes.ıyıkı sana bısey olmamıs.

geçmiş olsun birader.şeytan icadı zaten!..velestibul motohobil bu!... :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tekrar saolun arkadaşlar kimsenin başına gelmesin insanın canı yanıyor.

ssewil, otoparkta nasıl yaptın o kazayı anlatır mısın ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar