bugün doğum günüm.!

lann senı ne kacırmıcamm kımsınkı kacırmıcamm sadrazamınn oğlumusun aslannımmm bızz erkek pesıne dusmeyızz anladınn erkeklerden nefret ederım :cat:

doğum günü dıee actımm geyik için deıl

halbukı sana yarın sabah ıcın dogum gunu hedıyesı kargoluyordum kalsın o zaman .. :pale:

Aşmışız olayı hayatım v.s. :cherry:
Ramazan ayındayız ama hayırlara vesale olur inşallah :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aşmışız olayı hayatım v.s. :cherry:
Ramazan ayındayız ama hayırlara vesale olur inşallah :p

nee dıonnn yaa sennn erhanaa kaldımm bennn erkeklerden nefret etmısımm senn ne dıosunn yaa erhanın uydurmasıı.! tammı ve bu topiç de bu tarz konusmayınn tammı erhan kendını avutucakk baska aradas bulsun :wiinkk:

Ben ne demişim ya gördüğümü söylüyorum
Erhan olm sende ya erkekliğini koy ortaya ne biçim erkeksin sen layt ero :p

doğum gününüz kutlu olsun bayan manyaks. böyle muhabbetlere çerez olmak hatun kişide şık durmuyo manyaks. akıllı ol minik kız :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ne demişim ya gördüğümü söylüyorum
Erhan olm sende ya erkekliğini koy ortaya ne biçim erkeksin sen layt ero :p

valla kusura bakma kendı .... yerledınden acıooo tammı ben yokken ortaya neler cıkmıs yaa

doğum gününüz kutlu olsun bayan manyaks. böyle muhabbetlere çerez olmak hatun kişide şık durmuyo manyaks. akıllı ol minik kız :rendeer:

saolasın abımm yaa mıllet ben yokken arkamdann neler cıkarıooo benn dee açtım yatkları muhabbete bakk

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun kendi bölümümdende kutladım ama burdan daha iyi görürsün nice mutlu senelere

Tamam işte insan senin gibi olunca aklından çıkarmak için temizlikte yapar düz duvarada tırmanır

öylemymiş:p bugun oruçluyum bilader heryere tırmanabilirim zaman geçsin diye nerde abuk subuk seyler var oraya saracam bugun =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar