Bugün çalışanlar el kaldırsın(30 Ağustos)

hmm ingilizce süpper demekki aslında bende ders almayı düşünüyorum. belki bana yardımcı olursun bu konuda :)

özel sektör çalıştırıyo işte. mesai verirmi bilmiyorum ama dolduramadım şu yastığı haala. :p

Çalışmadım, denizdeydim ben :p :mrgreen: Tatil gibisi var mı yaww, yaşasın eczacılık. :queen:

Siz resmi tatillerde açık mısınız ? Bazı bölgeler öyle,Alanyada ki eczacı bi arkadaşımda dün açıktı, sinir oldu bana :p :mrgreen:

çalışın bakalım. benim çalıştığım yer 3bin kişilik hepsine müshil verecem adres olarakta sizin ecza dükkanlarını tarif edicem :) sonra paylaşırız kazancı yarıyarıya olmazmı? :p

bu arada tubis siz antalyadan sınız deilmi? bu pazar eşim ve ben uzun yol yapmayı düşünüyoruz. izmir düşlündük ama otaraf pek yatmadı çünkü pazar günü sessiz gib olacak izmir. sizin taraflarda pazar günü bi atraksyon olurmu? bu arada aktif bir antalya mt göremedim :silent:

Son düzenleme:
Bilmiyorum henüz bi plan yok, geçen hafta dağ tepe gezdik baya yorulduk, fotolar videolar derken yeni yeni kendimize geldik. İstanbuldan bi abimiz geldi dün akşam, sanırım onun için de bu pazar bişeyler yaparız. Bizimkilerin hepsi üye aslında ama takılmıyolar buraya... :) Başka çatı altında beraberiz biz motorize07 olarak... :) Bu pazar aksilik çıkmazsa sevgilimle Alanya ya gitmeyi düşünüyoruz, bakalım... :wiinkk:

:) tamm ozaman bende istanbul yalova bursa mt nin düzenlediği geziye katılayım bari :) size güzel vakitler ve kazasız belasız sürüşler tubiş. cevabın için tşkler.

cumartesi pazarım tatil allahıma şükür:mrgreen:
motoruma ayırıorum hafta sonlarımı..yada omu bana ayırıo:D

bende çalışmıyordum bu işin bu yönünü seviyorum ama başka hiç bi yönü hoşuma gitmiyor hatta bırakmayı bile düşünüyorum.. insanlarla çalışmaya hergün varım.. yeterki insan olsun...:cat: ama cumartesi pazar tatil bi iş olsa hiç fena olmas..:mrgreen:

Siz resmi tatillerde açık mısınız ? Bazı bölgeler öyle,Alanyada ki eczacı bi arkadaşımda dün açıktı, sinir oldu bana :p :mrgreen:
Maalesef biz dini bayramlar dışında 19 mayıs 23 nisan v.s. demeden çalışıyoruz hiç iş olmamasına rağmen :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar