Bugün bi indian gördüm yok böyle bişi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sarıyer çayırbaşına doğru ilerliyordu akşam 17.00 sularında.
Deri ceketi, klas kaskı, müthiş bir tarz ya.
Burak sen de bir gün böyle olcan 😂
images

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Sarıyer çayırbaşına doğru ilerliyordu akşam 17.00 sularında.
Deri ceketi, klas kaskı, müthiş bir tarz ya.
Burak sen de bir gün böyle olcan 😂
images
Ben seni nakedci saniyordum, kofteye scooterla geldin, simdi de cruisera vitrinden ekmek baniyon😂
Atasehirde mavi harley breakoutu gorunce ben de baya salya akittim ama benim gelir seviyem icin mantiksiz bir alet. Neyse, diyetteyiz diye menuye de mi bakamicez, bakcaz tabi ki😂

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Indian alana saygım vardır. Cesaret ister.
Güvenirliği Harley'den bile de mi kötü? Yoksa markanın Türkiye'de doğru düzgün bir distribütör / servisi mi yok? Veya bunların ikisi birden mi?

Motosikleti
Ns200 15"
Güvenirliği Harley'den bile de mi kötü? Yoksa markanın Türkiye'de doğru düzgün bir distribütör / servisi mi yok? Veya bunların ikisi birden mi?
Biraz İndian ile Harley Davidson karşılaştırmalarına bakmıştım, İndian modelleri motor, elektronik, şase, amortisör ve fren olarak daha kaliteliler hatta daha sorunsuzlar fakat iş görünüm kısmındaki aksam kalitesi olunca Harley Davidson üçe beşe katlıyor.

Yurt dışında Harley Davidson kullanıcılar bir çok noktada servis ve yedek parça desteği bulunurken bu İndian'da çok kısıtlı denebilecek düzeyde.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Biraz İndian ile Harley Davidson karşılaştırmalarına bakmıştım, İndian modelleri motor, elektronik, şase, amortisör ve fren olarak daha kaliteliler hatta daha sorunsuzlar fakat iş görünüm kısmındaki aksam kalitesi olunca Harley Davidson üçe beşe katlıyor.

Yurt dışında Harley Davidson kullanıcılar bir çok noktada servis ve yedek parça desteği bulunurken bu İndian'da çok kısıtlı denebilecek düzeyde.
Şöyle bir baktım da Türkiye'de Adana, Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir'de birer servisi var. Sadece Antalya ve İstanbul'da birer bayi var.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben seni nakedci saniyordum, kofteye scooterla geldin, simdi de cruisera vitrinden ekmek baniyon😂
Atasehirde mavi harley breakoutu gorunce ben de baya salya akittim ama benim gelir seviyem icin mantiksiz bir alet. Neyse, diyetteyiz diye menuye de mi bakamicez, bakcaz tabi ki😂
Nakedci değilim 15-16 yaşlarımda r25 görerek ilgim arttı sonra arkadaş sons of anarchy dizisini önerdi o günden beri cruiserlere ilgim var. Scooter tamemen bütçe meselesi.
O yaşlarda kesinlikle almam bu ne abi sucu motoru der geçerdim.
Tam bir bobber aşığıyım yarasa gidon olacak bir de öffff 🤘😎

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Türkiyeye çok yeni girdi diyelim. Trafikte bir indian görmek unicorn görmek gibi. Piyasası yok. Bayiler evlat edinme kurumu gibi. Dünyada da harley kadar piyasası yok. Harley bir milli marka statüsünde Abd için. Batacak gibi olduğu zaman devletleri kayyum atayıp markayı kurtarıyor. Destek sağlıyor.. Fat boy modelinin ismi hiroshimaya atılan bombadan gelir mesela. Kartal amerikanın simgesi falan. Harley = amerikan rüyası. Indian öyle değil.

indian en eski amerikan...muhteşem motorları var...amerikadaki konumu harleyin üstünde...ancak bizde, yedek parça, servis, anlayan usta..bunlar hep soru işareti...birde satarken zararına rağmen uzun süre beklemen gerek..
birkaç yıl önce almanyadan bir genç idian scout ile türkiyeye gelmişti, videoları vardı...bulursanız izleyin derim..

Ged

Motosikleti
Nakedci değilim 15-16 yaşlarımda r25 görerek ilgim arttı sonra arkadaş sons of anarchy dizisini önerdi o günden beri cruiserlere ilgim var. Scooter tamemen bütçe meselesi.
O yaşlarda kesinlikle almam bu ne abi sucu motoru der geçerdim.
Tam bir bobber aşığıyım yarasa gidon olacak bir de öffff 🤘😎
Memlekette cruiser seven yok gibi. Piyasasi da kaybolmak uzere. Neden sevilmiyor anlayamadim, kullansam belki anlayacagim ama burada da cruiserlarin neden sevilmedigini anlatan tatmin edici bir bilgi goremedim. Sadece "cruiser alinmaz" deniyor. Ha bi de onla viraja girilmez deniyor ama cruiser ile deli gibi viraj yapanlar var.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Memlekette cruiser seven yok gibi. Piyasasi da kaybolmak uzere. Neden sevilmiyor anlayamadim, kullansam belki anlayacagim ama burada da cruiserlarin neden sevilmedigini anlatan tatmin edici bir bilgi goremedim. Sadece "cruiser alinmaz" deniyor. Ha bi de onla viraja girilmez deniyor ama cruiser ile deli gibi viraj yapanlar var.
Bunlar toplumdaki algısı olarak fazla amerikan diye sevmiyorum ben mesela.
Deli gibi viraj yapanı vardır belki ama o motosikletler temel olarak amerikanın bomboş upuzun çok fazla virajı olmayan yolları için yapılmış, Avrupa ve bizdeki dağlık tepelik virajlı yollara çok uygun değiller yapı olarak. Kalabalık büyükşehir trafğinde de rahat değiller. Bir de sesleri çok çıkıyor gümbür gümbür motor sevmiyorum.

Motosikleti
cbf 150
al bir v motorlu çin işi çakma harley bak yoluna. geçen yanımdan geçti birisi brosomu brabusmu ne anlamaıdm markayıda ama tipi sesi on numaraydı

Ged

Motosikleti
Bunlar toplumdaki algısı olarak fazla amerikan diye sevmiyorum ben mesela.
Deli gibi viraj yapanı vardır belki ama o motosikletler temel olarak amerikanın bomboş upuzun çok fazla virajı olmayan yolları için yapılmış, Avrupa ve bizdeki dağlık tepelik virajlı yollara çok uygun değiller yapı olarak. Kalabalık büyükşehir trafğinde de rahat değiller. Bir de sesleri çok çıkıyor gümbür gümbür motor sevmiyorum.
TAbi arkasi islemeli deri yelek giyip amerikadaki motorcu cetelerine oykunup dolasinca amerikanvari oluyor. Linc etmeyin ama ben cruiser da seviyorum, uzaktan da olsa😂

Motosikleti
Triumph Trident 660
TAbi arkasi islemeli deri yelek giyip amerikadaki motorcu cetelerine oykunup dolasinca amerikanvari oluyor. Linc etmeyin ama ben cruiser da seviyorum, uzaktan da olsa😂
bir kültür olarak ele alacak olursak
Savaş sonrası gelişen cafe racer kültürü vesaire.
İlk motosiklet tipleri böyle gelişmiş.
Bir belgeselde cruiserleri sadece demirden customluyorlar o sekilde takılan kültür bile varmış şu metal biblo motosikeltler var ya aynısı. hindistanvari takılmaktansa amerikanvari takılmayı tercih ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

al bir v motorlu çin işi çakma harley bak yoluna. geçen yanımdan geçti birisi brosomu brabusmu ne anlamaıdm markayıda ama tipi sesi on numaraydı
İşte çinlilerde parça,montaj,servis problemleri olma ihtimali yüksek.
Pazarı elinde tutan adam oluşturmuş stantardını benim gibi bu stantardın dışına çıkmak isteyene hep bir kumar.

Ged

Motosikleti
bir kültür olarak ele alacak olursak
Savaş sonrası gelişen cafe racer kültürü vesaire.
İlk motosiklet tipleri böyle gelişmiş.
Bir belgeselde cruiserleri sadece demirden customluyorlar o sekilde takılan kültür bile varmış şu metal biblo motosikeltler var ya aynısı. hindistanvari takılmaktansa amerikanvari takılmayı tercih ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte çinlilerde parça,montaj,servis problemleri olma ihtimali yüksek.
Pazarı elinde tutan adam oluşturmuş stantardını benim gibi bu stantardın dışına çıkmak isteyene hep bir kumar.
Hindistanda royal enfield gibi guzel motorlar da var yalniz. Trde cok yaygin degiller ama guzel motorlari var.

Müthiş motorları var harbiden. Bu cruiser meselesi de bütçe işi tamamen sanırsam. Param olsa 3. motorum olarak ben de alırım, ama tek motor alabildiğim için o da naked olmalı benim için. Aslında sukuter olmalı da naked yine iyi babba.

Şuna baksana ya... Haşin bir güzellik. Bu nakedimsi ama olsun.

f2-3.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar