Bugün başımdan geçen ilginç olay..

Merhaba arkadaşlar.
Bugün sanayiye doğru gidiyordum. Şehirlerarası yoldan gidiyordum tabi.. Benim hız 65-70 falan.. Neyse birisini gördüm. Yolun sağında. Motorunu elinde iktirerek götürüyor.. (Üstelik çok tehlikeli bi yolda yapıyor bunu. Kamyonlar, otobüsler, yani Antalya'dan gelip Ankara tarafına giden her taşıt bu yoldan geçmek zorunda..) Motoru Honda CG125 Titan.. Neyse motorcuyuz dedim yanına yanaştım.. Benzinliğe 300-500 metre falan var.. Aramızda geçen diyalog:

- Abi hayırdır? Yardım lazım mı?
- Gerek yok. Benzinlik şurada zaten.
- Valla bak. Benzin alıp geleyim istersen..
- Gerek yok. Giderim ben kendim..

Ben görevimi yapmak istemiştim. Ama o benim yaşım küçük oldugu için mi, motorumu küçümsedigi için mi böyle bişey yaptı anlamadım. Ha istemezse istemesin.. Çok umurumda degil.. Ama illa ki Motorcu olmak için, motorunuzun 125 cc filan mı olması lazım.. Neyse ben yola devam ettim. Bunu niye yazdın derseniz, sadece sizlerle paylaşmak istedim..

Olur böyle seyler sen sıkma canını belki o anda baska bir şeye canı sıkkındır abimizin.
Sen yapılabilecek en sogru seyi yapmıssın ve aynen öyle devam et. Sadece Allah'ın rızasını gözeterek yap baskasıda bana yarın basım sıkısırsa yardım etsin diye degil ama. :rendeer:

hemen öle şeyler düşünmemek lazım adam nazikçe reddetmiş teklifini birşey yok ki bunda

belki adam kilometre lerce yol yurudu motorla..ee şurda ne kalmış 300 500 metre daha yururum dıye düşünmüş olabilir...sen en doğru olanı yapmışsın ..

eğer benzini bittiyse yol yakın demek istemiştir.

vede kendi hatasından kaynaklanan bir şey ise kendine kızıyordur o an

seni küçüksediğini düşündüğüne göre motoru neydi arkadaşın

bana kalırsada seni küçümsememiştir sadece artık akıllanmış ve benzini fullemeyi düşünüyordur =) doldurmuşken

ben sadece paylaşmak istedim.. o onun sorunu..
ben bi teşekkür etmesini beklerdim..
Ama sağol bile demedi. Ona yanıyorum..

ben sadece paylaşmak istedim.. o onun sorunu..
ben bi teşekkür etmesini beklerdim..
Ama sağol bile demedi. Ona yanıyorum..

İnsanlar bazı zamanlarda özellikle kafasının karısık oldugu sınırlı zamanlarda söylemesi gereken şeyleri soylemeye bılırler gerçi bu birazda alışkanlık yapı meselesı herkes senin gibi ince düşünmeyebilir onun için takma kafana sen dogru olanı yapmıssın oylede olması gerekırdı :cat:

Sen herkezi böyle kafaya takarsan saç kalmaz kafada salla :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
takma kafana bizde böyle şeyler yaşıyoruz onemseme sen insanlık vazifeni yapmışsın

Serhat'çım tabiki motosikletçiliğin cc ile hiçbir alakası yok.Seni çok iyi anlıyorum, yapmış olduğun yaklaşımın ardından böyle bir tepki alman, zoruna gitmiş anlaşılan.

Takma kafanı sen doğru olanı, en güzelini yapmışsın.

Kazasız sürüşler...

345

Bence tamamen odunluk başka bişey diyemiyorum:pr: İnsan ne halde olursa olsun ne kadar sıkıntılı sinirli olursa olsun kendine yardıma gelen birine sağol diyebilmeli.Diyemiyorsa iki seçenek var ya dilsizdir ya odun.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Sormakla iyi etmissiniz, yardimci olmaya calismak, yolda durup vakit kaybetmeyi yorulmayi goze almak erdemli bir davranis. Ama talebi reddedene de israr etmek olmaz. :) Bahsi gecen sahisin belki o an kafasi birseye bozuktu, yada karisikti. Dikkati baska yerdeydi buyuk ihtimalle. Insanlar dusuncelli bir halde iken dalgin olurlar, etraflarindaki kimselerle pek ilgilenmezler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
düşünsene belkide kaç kilometredir itiyodu motoru
adamın oğlu bile o vaziyette baba ver elini öpiyim dese adam valla bi tokat çakar gene ucuz kurtulmuşsun :mrgreen:
yaptığın da çok büyük erdem bu arada :cat:

boy

@SeRHaTeKiNci
Ama illa ki Motorcu olmak için, motorunuzun 125 cc filan mı olması lazım..
Ne motora bindiğin önemli değil. Ben 1000cc ile pistte yarışıyorum ama çoğu zaman da eşimin CBR125R'sini kullanıyorum. Büyük motorlar yanıma gelip hava atıyor ama ben kaale almıyorum. Her motorun farklı zevki var. Küçük motor kullanıyorsun diye seni küçümseyen kendini küçültür. Boşver...

Kardeşim oLur böylee vakaLar :) ben de kimseden koLay koLay yardım isteyemem :) rahatsızlık veririm diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar