Buda ne ki ?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Bence koltuğa bi bakıver monta yeri olması lazım, dik bi şekilde konuyodu sanırım, o Zaman ateşleme daha kuvvetli olur.. Yanlışım varsa düzeltin :)

selenin üzerinde sabitleme yeri var evet, ne işe yarıyor derseniz sürücüden çıkan yanmamış gazların doğaya zarar vermemesi için yanmasını sağlıyor.

Ustanın iyisi parça arttıran ustadır. Gereksiz gereksiz şeylerle dolduruyor motorları mühendisler. Madem iptal etmişler kopart gitsin.
Ustanın gözlerinden öperim söyle ona

Son düzenleme:
Yakiliyo yakiliyo. Malum benzin %100 performansla yakilmiyor. Eksoz'ta hala yakilmamis benzin kaliyor. Ve yakilmamis benzin, yakilmis benzin'den daha zararli cevreye. Ancak gel gelelim ekzos'taki yakilmamis benzini yakacak oksijen yok. O yuzden intake'den direk temiz hava yolluyor SAS silindirin ekzos cikisina...

peki arkadaşın paylaştığı fotografdaki parçanın SAS düzeneğine ait olduğundan eminmiyiz :)

basit bir egr borusu sanarak yorumladım ben..

Son düzenleme:
Ustanın iyisi parça arttıran ustadır. Gereksiz gereksiz şeylerle dolduruyor motorları mühendisler. Madem iptal etmişler kopart gitsin.

selenin üzerinde sabitleme yeri var evet, ne işe yarıyor derseniz sürücüden çıkan yanmamış gazların doğaya zarar vermemesi için yanmasını sağlıyor.

TVS 01 başkan sen nasıl kulanmayı tercih ediyosun pek anlamadımda dikatli ol.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

peki arkadaşın paylaştığı fotografdaki parçanın SAS düzeneğine ait olduğuna eminmiyiz :)

Gariban çinlimde başka ne olabilirki 😆

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

Yarın takarız dedi zaten 3,4 tane kablosu var onuda koparmayak 😂

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bende bugün açık hava filtresi taktım ve orjinal hava filtresinin kutusunu söktüm ama bir tane kalın hortum boşa çıktı. hortum motor bloğunun debriyaj kısmından geliyor ve hortumda yağ kalıntıları var taze.

yanımda motorcu abi onu boşa salla önemli bir şey değil dedi ama ben merak ettim bir inceleyeyim dedim ve motoru çalıştırıp baktım hortuma. hortumdan kuvvetli şekilde git-gel yapan bir hava akımı söz konusu. tıpkı motorun yağ kapağındaki gibi hava seri bir şekilde git gel yapıyor.

bende içeri toz gitmesin diye tıkadım hortumun ağzını. ne hortumu bu bilen var mı? ne işe yarar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muhtemelen ayni seydir. Genelde intake'den veya hava kutusundan aliyormus temiz havayi. Ama neden debriyaja yolluyor anlamadim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar