bu muhabbetin sonu gene beni ilgilendirecek hamster konusuna kadar gelmeden ben açayım

bir sözle başlayayım paragrafıma , (her canlıya allah layık olduğu hüneri verdi,tırtıl 2 diş olsa tüm ormanı yerdi, şayet kediler, haftada bir gün uçabilse , dünyadaki serçelerin nesli biterdi )
evet üstadım yılanın hayırlı olsun ........

yavvv usta bakacak hayvan mı bulamadın başka ..... gibi bir cümle kurmak aklımın ucundan bile geçmedi inan bana , yılan tabiki soğuk kanlı ürkütücü bir hayvan olarak bilindiği için , yılan bakma konusu ile ilgili bir çok olumsuz yorum alabileceğin gerçekler arasında .
fakat tabiki bilmediğimiz ne yılan cinsleri vardır , şahsen fikrimi soracak olursan bende oldum olası ısınamadım şu yılanlara ,ki evimde akvaryumumda bir yılan bakmayı bu güne kadar hiç düşünmedim, fakat yılanda olsa genel olarak hayvanları seven biriyim ..
sohbeti başka bir konuya taşıyacağım ,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali :cherry::wiinkk:
bir ara youtube de hamster videolarını izlerken videolar yavaş yavaş yılanlara doğru gitmeye başladı ve gözlerime inanamadım , canlı canlı hamsterları yılanların arasına salıp , sonrada zevkle izliyorlardı , hatta bayağı bir hevesle çekilmiş videolar,
yahu şu insanoğlunu anlayamıyorum , et ver, balık ver, başka bir gıda ver ,yumurta ver, haşla ,pişir vs...
canlı hamsterı yılanın önüne atıp , sonrada , zavallı hamsterın can acısıyla acı acı bağırmasını, can çekişe çekişe, yavaş yavaş ölümünü de videoya kaydedip internette paylaşmasını , hamster bakan ve tüm hayvanlarıda oldukça çok seven bir insan olarak, pek normal bir davranış olduğunu sanmıyorum, hatta oldukça da güzel yorumlar yazdım o videoların altına ki kendime hakim olamadım,....:farao:
1 yıl önce hamsterlara fare deyip ıyyyyyyy diye iğrenirken... ailecek şu an 120 hamster bakıyoruz ve eşimle kafesleri kömürlüğe indirdiğim için tartışma yaşayacak kadar çok sevdiler, eğer benim eşim hamsterı sevdiyse herkez hamsterları sever...
yılanını da merak ettim şimdi acaba hamster yutacak kadar büyükmü ?

:cherry::rendeer: