Buda Benim SaRIKıZıM

buba hayırlı olsun be yav..allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin..kaza bela vermesin.....Trafikte gayet sakin kullan..

hayırlı olsun .iki seneye dökülür. bu markalr böyle ama sen yinede temiz kullan fazla yıpratma sonra cepten çok gider.
durak villa pansiyon
bodrum

huseyn599' Alıntı:
hayırlı olsun .iki seneye dökülür. bu markalr böyle ama sen yinede temiz kullan fazla yıpratma sonra cepten çok gider.
durak villa pansiyon
bodrum
Adama ne güzel moral veriyosun:farao:
Hayırlı olsun dostum

huseyn599' Alıntı:
durak villa pansiyon
bodrum
Ne kadar ön yargılı dawranıyorsun yani nedir bu milleti gücü buna yetiyor deli oldum walla çok TERBİYESİZCE bir dawranış :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: ::yanliss: ::yanliss: ::yanliss: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

Haklisin Arİlu KardeŞİmm Bravooooooooo AlkiŞliorm Senİİ
Bİsİm Öleee Kawasakİlerlee Gesmeyee Paramis Yokh KardeŞŞ
Olrsaa Aynisinii Bende Sana SÖlerİm Bİ Ara Şİmdİİ BİŞe SÖlİcektİm Ayip KaÇÇak........... Harbİdenn Terbİyesİzcee

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
mutluemlak' Alıntı:
hayırlı olsun da neden plakanı gizleme gereği hissettin görünmesini istemiyorsan resmide çıkarma
bu şeye benziyor hani dükkana girersinde kart alırsın oda kartın arkasını çizer güvenmiyorsan niye kart bastırıyorsun. ????

tamamen katılıyorum...
güvenmediğin ortamda ne işin var...

hayırlı olsun

ilerde daha büyük cc motorları kullanmak için yaşamak lazım ..
o nedenle bu motorla fazla riske rirmiyoruz dimi..
kask var..
iyi bir mont ve eldiven al mutlaka..
cok gençsin anladığım kadarıyla sagını solunu kırıp platinle dolaşma..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar