Bu arada beyler yeni gelen bilgiye göre; bu arkadaş arka sinyalleride, ön fren balatasını değiştirirken kırmış. Burdan kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, mümkünse bir süre bişey değiştirmemesini öneriyorum.
Apaçi diyenlere kızanlara bu ayrıntılarada dikkat etmesini öneriyorum. Eğer aynası, sinyali olsa, farı ve stop lambası görünür biçimde olsa hiç eleştirmezdim. Ama adı ister apaçilik olsun ister maymunluk, ne derseniz deyin ama bu arkadaşa "motorcu" demeyin. Motosiklet bir kültürdür. Kültür karmaşası değil. Bu eksikleri olan bir motora binen arkadaşın, bu motor üzerinde neler yaptığını düşünmek bile istemiyorum. Ama eğer kaza yapar ölürse (temenni ederimki bu olmaz) yine manşetlerde "motorcu şöyle yaptı öldü motorcu şöyle gitti" diye haberini görürüz. Sonra ailelerimiz, arkadaşlarımız, biz her o seleye oturduğumuzda yürekleri ağızlarında gözlerler yolumuzu.
Unutmayın, motosiklet sadece bir nesnedir. Onu tehlikeli yapansa insandır. Gereken önemi göstermez, dikkat etmezseniz, amacı doğrultusunda değilde, saçma sapan bir şekilde kullanırsanız bir tencerede sizi öldürebilir. Umarım bu arkadaşta kendine bir iyilik yapar, bir çekidüzen verir ve hatasını görür.