Buda Benim Motorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence hiç fena değil. Bi çift koso ayna bulabilirsen çok güzel durur ama aynasız olmaz tabi. Bu gidonu nerden ne kadara temin ettin ?

gidon burda her motorcuda var 25. tl.

koso aynalarda güzel ama pahalı birde piyasada yok bulamıyorum.

valla gayet hoş olmuş,bazıları apaçi işi desede aldırma,motora kendinden bişiler katmak iyidir, eline saglık ... motorunun ön tarafı biraz tranformersı andırıyor san ki :)

bu da benden olsun
29072011.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
aynaların yanında ikişer çiftte sinyal siparişi ver arkadaşım istersen. 20 bg motora biniyorsun saatte 100-120 giderken şerit değişimi kollarınla mı gösteriyorsun önündeki ve arkandaki trafiğe

aynaların yanında ikişer çiftte sinyal siparişi ver arkadaşım istersen. 20 bg motora biniyorsun saatte 100-120 giderken şerit değişimi kollarınla mı gösteriyorsun önündeki ve arkandaki trafiğe

kardeş biraz sert çıkışmışsın ama arkadaki sinyaller arka stop lambasının içindede olabilir bilemeyiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
çünkü benim üstte paylaştıgım 100 lük cup ta da vardı sinyaller arkada onları stop lambasının içine koydum görünürde sinyal yok gibi ama var,olma ihtimali var :) yoksa da senin önerini dikkate alacagını sanıyorum :)

bence çok güzel olmuş kardeşim ,motorun arka kısmı orjnl değil galiba hangi motorun?

kardeşm motorun güzel fakat biraz abartmışsın gibime geliyor hem aynalar olsa daha güzel olcak ve ybr aynası cok yakısıyo b u türlere aynısı bendede var.. ve arka sinyalleri göremedim. sanırım onlarıda takarsın. ve motorun ön tekeri cok ağır geldi bana o biraz daha ince olsa ve arkasını kaldırsan önüde biraz indirsen daha güzel olacak. diye düşünüyorum yapıştırmalarıda abartmışsın. kazasız belasız sürüşler dilerim...

plaka var altta görünüyor :=)

Motor güzel olmuş dostum Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin tekerin düz bassın :)

Bide apaçi görüşüne karşıyım herkesin kendi zevki abi tabi plaka ayna olduğu süre.

bana göre cok fazla Şa Şa 'lı . Ama sen beğeniyorsan sıkıntı yok . aynalarla ılgılı bır sey demıyorum cunkı aynaları sıparıs verdım gelecek dıyosun zaten.

ama kafama sınyal takıldı hadı aynayı sıparıs verdın zaten bu aynalar japonyadan tek tek gelıyor o konuda haklısın. barı en azından bır motorcuya gıdıp sınyal alsaydın ya kardes .

Son düzenleme:
vay anasını be harbi modifiye yapmışsın :D demek isterdim ama içine tvs apache xD girmiş ne desem anlamasın boş yani

mod lar bakın kimseye hakaret yok tamamen motor markası yazdım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar