buda benım makine

:silent::silent: Bune yav direk baslıgı soru seklinde yapssaydın ya:)
www.imageshack.us ye giriyosun resmini bilgisayardan buluyosun.Bulduktan sonra linkler cıkar 8 tane falan orda Direct Link yazıyor onu kopyala buraya yapıstır yapıstırdıgın linkin basına
getir.Resim hazır

gokhan bulamadım oraya girdim bılgısayardan resmı buldum ama o dedigin 8 tane falan linkler cıkmadı .neyse sinirden simdi internette bırıne giricem.daha fazla ugrasmıyım.cıldırmak üzereyım.yınede saol.

dscf0173fp4.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
bayaa zaman harcamışsındır herhalde. güzel çalışma olmuşş:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
manyak bi motor yaf.bemim jawa bile 160 yapio senin islemleri benim yavruya yapsak kac basar dersin:bounce:

valla kaç yaptığını bilemem ama nikelaj güzel olmuş değişiklik güzeldir :)

Çok güldüm yaaa:queen: :queen: :queen:

Yanlış anlama olmasın motora deil diyaloglara..:cat:

ellerine sağlık.
ben asla başaramam. çok güzel. birde kendin yapınca;
daha güzel oluyordur eminim.

pejo diğilmi kapına sokmucan akşam bişey yoktur .sabah calıştırmaya calış calışmaz

aaaa , çocukken babamın kullandığı bilmemkaç senesindeki motorlu bisikletlerdenn :rendeer: güle güle kullan valla :)

bizim antakyadada var hemde çok.. 140 yapıyorlar gormesem inanmam ((( abi fren onemli deil onllar için hiç durma geregi duymmyuorlar o yuzden onemli gelmiyor..kırmızı mavi polis insan hiç durmuyorlarki bir delik bulup geçiyorlar hemde tek teker yapan bile çok ::):):):):):):))))
bu arada eline saglık güzel çalışma

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen biraz fazla sallamışssın...O tekerler 140 ı göremez...Nereye döneceklerini şaşırır....Seninki bisikletin motorlusu....Bende de mobilet flipper var..70 lik...!70 yapıyo desem inanırmısın.....

Gülelim ama motora değil motora emek vermişssin......

:queen: :queen: :queen: :queen:

arkadaslar herkezin görüşüne saygım sonsuz.elestirilerde tamam.benim kimseye yalan borcumda yok.isteyen inanır isteyen inanmaz.bu motorlarla istedigin gibi oynarsın silindir,karbratör,egsoz,hız icin yapılan ve olumlu neticeler alınmış bir motor bu peugeot.ben diğer bir cok scooter modelinide kullandım ayrıca bende bws de var ama motor 90 dan sonra sabit oldugu yerde sayıyor.hem motorla hic bır sekılde oynayamıyorsun ek hız yaptıracak bir parcası yok.neyse behendiginiz icin tesekkürker.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar