buda benım makine

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar siz abartıyorsun diyebilisiniz ama ben mustafanın pejosu ve alp_tunayın flıperi ile izmirden diyarbakıra izmirden tekirdağ ve istanbula gittim geldim inanın son derece ciddiyim ama ozamanlar sponsor yoktu ikisinide benzin bitti diye satmıştım yolda birini yalovada motorcu erola birinide kütahyada sanayide karete hocası büfe işletitor şüaip sarıya hatta ikisininde ruhsatları hala üstümde.

mustafa kardeş eline sağlık bi moped ancak bu kadar güzel olur, ayrıca 140 vuran moped çok ben sana inanıyorum ki burda da var ayrıca geçenlerde diyarbakırdan bi arkadaş mopedinin fotolarını yayınlamıştı
asıl gıcık olan babasının parası olmadan tuvalete gidemeyen insan(cık) lar senin emeğinle böyle dalga geçmeleri..
kendi pahalı motorlarına bu emeği gösterebiliyorlarmı acaba benim gözümde senin mopedin onların 600f lerinden daha kıymetli en azından üstünde ter damlaları var

arkadasim motorun iyi güzelde
ben cbf 250 ile 140 i zor yapıyorum
hadi yaptın diyelim o motorun üstüne yatarak allah korusun üstünden bi düsersen 140 deil 1400 süreklenirsin düsüncesi bile kötü
arkadasim ne diyeyim güle güle kullan :rendeer:

arkadaş eline sağlık valla, benim için mühim olan motorun markası beygiri değil benim olması ve benim motorumu ne kadar sevdiğim. sende seviyosun motorunu belliki bu kadar özenmişsin. fakat aman deyim kazasız belasız...

ALLAH kaza bela vermesin.ALLAH akıl fikir ihsan eylesin :queen: Şaka bi yana o motorla 140 km sürat tehlikeli bence;benimde 5 yada 6 sene önce 120 yapan bi mobylettem vardı ve hem o süratlere çıkmak için ugraşır dururdum büyük saçmalıkmış.Ama görsel açıdan motorun güzel olmuş Eline sağlık :cat:

mes

arkadaşım sen yazılanlara bakma.Seni tebrik ediyorum.Ben Çiğli'de Alemci diye bi çocuk tanıdım seninki gibi bi moped yapmıştı Pejo,bana abi km bozuk bi ölçelim mi dedi ben v-stromun km si 130 a gelince gaz kestim o önümdeydi...yani 140 rahat yapıyorlar ancaaaak,büyük tehlike! Amman Dİ
KKAT !:rendeer: :cat:

arkadaslar herkezin görüşüne saygım sonsuz.elestirilerde tamam.benim kimseye yalan borcumda yok.isteyen inanır isteyen inanmaz.bu motorlarla istedigin gibi oynarsın silindir,karbratör,egsoz,hız icin yapılan ve olumlu neticeler alınmış bir motor bu peugeot.ben diğer bir cok scooter modelinide kullandım ayrıca bende bws de var ama motor 90 dan sonra sabit oldugu yerde sayıyor.hem motorla hic bır sekılde oynayamıyorsun ek hız yaptıracak bir parcası yok.neyse behendiginiz icin tesekkürker.:)

arkadaşın dedikleri doğru olabilir,benim bir arkadaşım bu mobiletin zincir dişli sayısını değiştirerek yüksek hızlara çıkıyordu.ama bence çok sakat

o alet 140 basarsa biz motorları yakıp çöpe atalım ama güzel görünüyor güle güle kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:flower: benımde lk motorum Mobiletti hemde kayışlı mobilet vay be 70 i gecmezdi :)

bu 140 basıo wowwwwwwwwwww

Motosikleti
Forza 250
Bende makina deyince spor birşey cıkcak zannettim
eheheh
140 basıyom demiş birde.
işiniz gücünüz yok mu sizin?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım motor güzel uğraşmışsın sonuçta.El emeği.Ama bu aletle 140 basılır mı yaw :silent: Tehlikeli değil mi?

ya herkez kafasına göre yazmış durmuş bazılarının motoru bile yokken saçma yorumlar yapmış.
Önce kendinize motor alın öle yorum yapın. bende arkadaşım motoru geyet güzel ve el emeği.

hem görmen yorum yapmayın. benim ıspartada bir arkadaşım vardı. ondaki mobilet 125km. yi görüyordu bizzat araba ile test edilmişti. yani bilmeden görmeden yorum yapmayın. İsteyen gidip kapışsın adamla öle anlaşılır sonuç. hatta yenilen motorunu yaksın veya anağtarı verip gitsin. konuşacaksanız öle konuşun konuşmayın.

Arkadaşım eline koluna sağlık uğraşıp etmişsin. güzelde olmuş. ama sen yinede o hızlara çıkma çünkü uzaktan yatarak binme görüntünüz hiçte iç açıcı değil üstelik komik duruma bile düşüyorsunuz. Yanlış anlama ama tarafsız yazdım.

Kazasız sürüşler dilerim.

Keşke noss falanda taksaydın. saygı duyarım önemli olan bizim değil senin beğenip zevkle binmen.

Babamın bi tamirci arkadası 4lü yapmış zamanında babam anlatıyor çok feci gidiyor diyordu.Ama kaç bastığını bilmiyorum.Ama sölenilen km doğru olması muhtemeldir hiç merak etmeyin.Kuzenimde bi ara ninja vardı lüleburgazda iki kişi 90km hıza çıkıyorduk ve hiç bir oynama olmadan...Ve yapılan deişikliklerle bu hızlara çıkması çok doal..Ellerine sağlık eskiden gelme bir hastalık bu da.Ne yapsınlar durumlar kötüymüş eskiden istedikleri aletlere binme fırsatları olmuyorlarmış.Onlar da ellerindekileri en iyi biçimde değerlendiriyorlarmış.Ustalıklarını da konuşturuyorlarmış...Helal olsun diyorum.Bilmedne konuşanları da kınıyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar