buda benim köpeğim:)

115

adszew0.jpg

Mersin İl Temsilcisi
anaaa, ilk bindiğim motosikletten bu... ne heyecanlıydı beeee, geçen gün düşünyodum; ulan koyacak yer olsa bi tane alıp hatıra olsun diye saklayacan filan diyodum. bu köpekin aşısı var di mi, ıssırmaz ( sanki aşı yapılan köpek ısırmazmış gibi sorarlar da adettendir diye sordum bende :p ) gel kuçu kuçuuuu...

Bana daha çok kedi gibi geldi :p Bu makinenin genlerinde bir sorun var sanırım :p :cherry:

ençok sevdiğim moblet tipidir.üstelik baslangıç için harika bir moblet....49 cc iki zaMANLI...

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bence sen motorculuk falan yapma... Motoruna bu şekilde davranıp hitap edersen o da sana başka yerden vurur... Bir gün ansızın kalırsın yolda....

Başlık yakışıklı olmamış.... Hemde hiç....:farao::farao:

Motorculuk sadece iyi,kaliteli,pahalı makinalarla olmuyor..
Saygı duydum

Köpek her zaman kötü benzetmelerde kullanılır. Bence de iyi bir benzetme olmamış.

bizim pederdede bunun yeşilinden vardı am motorun başına gelmeyen kalmadı ama hala taş gibi derken çaldılar:salut:

Dün çeşme yolunda bunun modifiyesi geçti yanımdan roket gibiydi...

Adam üstüne yatmış motorun ; resmen uzanmış motora...

Bu ne büyük cesaret Allah korusun !!!

(Köpek yaklaşımı hoş değil!! Yakışık almıyor)

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
vay be köpege bak görmuyeli baya degişmiş..:cherry::cherry:

hayır kesinlikle katılmıyorum köpeğin kötü şekilde anılması veya benzetilmesi insanların ayıbıdır!! köpek sadık bir dosttur bölede anılmalıdır!! hayvanlar ilahi emanetlerdir onlara iyi bakılması gerekir!! nedemek köpek benzetmesi hoş olmamış kınıyorum böle düşünüen insanları!!! belkide arkadaşımız sadık dostu olarak motorunu gördü ve öyle bir benzetme yaptı! motor bir araçtır ruh kavramı ona ancak benzetmeyle verilebilir oysaki hayvanların kendilerine ait ruhları karakterleri vardır bunedenle arkadaşımız arakdaş olarak motorunu kasdetmiştir!! lütfen arkadaşlar bu dünya da yanlız yaşamıyoruz biras daha düşüncelilik lütfen

Hayvan hakları savunucusu kesilmeye gerek yok.Argo bir tabir işte.Hepimiz arada sırada kullanırız.Bu arada kötü benzetmelerde kullanılmış demiş arkadaş.Ne alakası var ya.Köpek gibi gidiyor denmez mi.Dilimize girmiş.Deyim bile olmuş.Fazla kasmayın.:wiinkk:Esas problem selede...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar